ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Πετζετάκις: «Λειτουργούμε σε καθεστώς μηδενικής ρευστότητας και διεύρυνσης ζημιών»







Στα 6,159 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της Πετζετάκις στο τέλος του 9μηνου του 2010 (2,391 εκατ. ευρώ έναντι του δημοσίου, 2,848 εκατ. ευρώ έναντι των ασφαλιστικών ταμείων και 1,92 εκατ. ευρώ έναντι μισθών). Εως και σήμερα, οι... επίδικες αξιώσεις που έχουν εγερθεί, ανέρχονται στο ποσό των 3,6 εκατ.ευρώ. Αντίστοιχα, σε επίπεδο θυγατρικών, ήτοι Πετζετάκις Βορείου Ελλάδος ΑΒΕΕ καθώς και Induplas S.p.A, οι υποχρεώσεις τους που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες έναντι δημοσίου, ασφαλιστικών ταμείων και μισθοδοσίας, είναι συνολικού ποσού 5,247 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα καταγγέλθηκαν τρία ομολογιακά δάνεια της εταιρείας (ένα μετατρέψιμο και δύο κοινά) με συνολική ονομαστική αξία 121, 9 εκατ. ευρώ.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η εξαγορά και η αναδιάρθρωση του συνόλου των ανωτέρω καταγγελθέντων ομολογιακών δανείων, τελεί ήδη σε διαπραγμάτευση με τη χρηματοδότρια εταιρεία «Javes Services Inc.» και αναμένεται η τελική έκβαση αυτής.
Αναφορικά με την καθυστέρηση της νέας χρηματοδότησης και των επιπτώσεων της στις δραστηριότητες του ομίλου, η διοίκηση στην ανακοινωσή της τονίζει ότι η εν λόγω καθυστέρηση έχει επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις καθώς η εταιρεία λειτουργεί σε καθεστώς μηδενικής ρευστότητας με συνεχόμενη διεύρυνση ζημίων.
Από την άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι το ποσό της 1ης φάσης της νέας χρηματοδότησης από την «Javes Services Inc.» μεταξύ άλλων, θα καλύψει και θα ρυθμίσει, τις άμεσες υποχρεώσεις της εταιρείας και του ομίλου, όπως αυτές αναφέρονται ανωτέρω, καθώς και την αποκατάσταση των κεφαλαίων κίνησης που θα επιτρέψει την σταδιακή ανάκαμψη των δραστηριοτήτων του ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου