ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Είχε για έξι μήνες χειρουργική λαβίδα στο στομάχι της!








 Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει, μια 31χρονη Γαλλίδα από τη Λιόν, ότι οι στομαχόπονοι που την βασάνιζαν... επί έξι ολόκληρους μήνες δεν ήταν -όπως της είχε πει ο γιατρός της- "μετεγχειρητικοί" πόνοι αλλά μια ολόκληρη... λαβίδα που είχαν ξεχάσει μέσα της! 
Όλα ξεκίνησαν πριν από έξι μήνες όταν μετά την δεύτερη γέννα της, η γυναίκα αποφάσισε να υποβληθεί σε κοιλιοπλαστική, μια επέμβαση για τη σύσφιξη του στομαχιού. Όλους αυτούς τους μήνες όμως, παραπονιόταν για πόνους στο στομάχι, τους οποίους ο γιατρός είχε χαρακτηρίσει ως "μετεγχειρητικούς".
Όμως την Παρασκευή το βράδυ, μετά από δυνατό βήχα, το στομάχι της άτυχης γυναίκας τρύπησε και η ανοξείδωτη κορυφή ενός εργαλείου βγήκε από τον αφαλό της.
Η 31χρονη, που βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ, αρχικά σκέφτηκε ότι πρόκειται για μία ξεχασμένη αγκράφα αλλά μετά κατάλαβε ότι "είναι μία χειρουργική λαβίδα".
Η περιπέτεια της 31χρονης είχε αίσιο τέλος, αφού η λαβίδα αφαιρέθηκε από το στομάχι της, ωστόσο, η ίδια ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό να κινηθεί δικαστικώς κατά του γιατρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου