ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Κατηφόρα!! - Δημοσκόπηση GPO...







Με 5,1% προηγείται το ΠΑΣΟΚ της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου όπως προέκυψε από δημοσκόπηση της GPO, την οποία παρουσίασε η εκπομπή "Ανατροπή" του Γιάννη Πρετεντέρη.... Το ΠΑΣΟΚ παίρνει 25,2%, η Νέα Δημοκρατία 20,1%, το ΚΚΕ 8,5%, ο ΛΑΟΣ 6,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Δημοκρατική Συμμαχία 2,9%, οι... Οικολόγοι Πράσινοι 2,6% και η Δημοκρατική Αριστερά 2,45.
Υψηλό είναι το ποσοστό της αποχής καθώς φτάνει το 13,5%, ενώ οι αναποφάσιστοι φτάνουν 9,1%.
Στην ερώτηση ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, η απάντηση κανένας συγκεντρώνει ποσοστό 39,2%, ο Γιώργος Παπανδρέου 37,8% και ο Αντώνης Σαμαράς 23%.
Το 22,8% φοβάται πως μέσα στο 2011 θα χάσει τη δουλειά του, ενώ το 39,7% εκτιμά πως δεν θα κινδυνεύσει η θέση του. Πάντως οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 85% εκτιμούν πως τα εισοδήματα τους θα μειωθούν μέσα στο έτος.
Αρνητική άποψη κατά 60.7% έχουν οι πολίτες για τις απεργιακές κινητοποιήσεις των γιατρών, ενώ το 30,7% έχει θετική άποψη.
Απέναντι στις απεργίες των φαρμακοποιών το 66,2% είναι αρνητικό, ενώ το 30,4% υποστηρίζει τις κινητοποιήσεις. Κατά των απεργιακών κινητοποιήσεων στα ΜΜΜ τάσσεται το 55,3% των ερωτηθέντων, ενώ θετικά αντιμετωπίζει τις κινητοποιήσεις το 41,6%.

1 σχόλιο: