ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Spa με λιγότερο από 10 ευρώ! - Κάντε το μόνες σας...






Deadlines, υπερωρίες, έντονοι ρυθμοί, κούραση. Το άγχος έχει γίνει πια καθημερινή ρουτίνα και η ανάγκη των γυναικών για ένα spa πιο επιτακτική από ποτέ. Τί γίνεται όμως με το κόστος; Αν προτιμάτε να γλυτώσετε 100 ευρώ, απλά ακολούθησε τα παρακάτω tips και συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου...
1. To μπάνιο της Κλεοπάτρας
Η βασίλισσα του Νείλου ήταν μια από τις μεγαλύτερες fan των homemade συνταγών για την περιποίηση της επιδερμίδας της. Από τα πιο γνωστά μυστικά ομορφιάς της ήταν και το μπάνιο με γάλα! Και ιδού η μυστική συνταγή της, στην πιο σύγχρονη όμως εκδοχή.
Θα χρειαστείς:
- 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένο δεντρολίβανο
- 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένη μέντα
- Φλοιός ενός πορτοκαλιού
- 2 κούπες βραστό νερό
- 1 κουτί γάλα σε σκόνη
How to:
Ανάμειξε το βραστό νερό, τη μέντα, το δεντρολίβανο και την φλούδα πορτοκαλιού και άφησέ το μέχρι να κρυώσει. Σούρωσε το μείγμα και ανάμειξε το υγρό με το γάλα. Βρέξε την επιδερμίδα σου, τρίψε το μείγμα σε όλο το σώμα και έπειτα ξέπλυνε με άφθονο χλιαρό νερό.

2. Μάσκα μαλλιών με μέλι
Συγκρατεί την υγρασία στην τρίχα, ενυδατώνει σε βάθος και επαναφέρει την υγεία των μαλλιών που έχουν υποστεί φθορά από το συνεχές styling. Ο λόγος για τη μάσκα με μέλι η οποία μπορεί να μην είναι άνετη στην υφή της, ωστόσο κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, πραγματικά αξίζει τον κόπο!
Θα χρειαστείς:
-1/2 κούπα μέλι.
How to:
Άπλωσε το μέλι κατά μήκος των μαλλιών σου και κάνε απαλό μασάζ. Τύλιξε τα μαλλιά σου με μια ζεστή πετσέτα και περίμενε για 10 λεπτά. Βρέξε τα μαλλιά σου με άφθονο νερό και λούσου ως συνήθως.

3. Αποτοξινωτική μάσκα με φρέσκες φράουλες

Ήξερες ότι οι φράουλες είναι πλούσιες σε σαλικυλικό οξύ, ουσία που προκαλεί ελαφριά απολέπιση στην επιδερμίδα (στην αγορά περιέχεται κυρίως σε προϊόντα κατά της ακμής); Μείωσε, λοιπόν, τα spots που προκαλούνται από το στρες φτιάχνοντας μια νόστιμη μάσκα που φέρει την υπογραφή σου.
Θα χρειαστείς:
-½ κούπα χτυπημένες στο blender φρέσκες φράουλες
-2 κουταλιές της σούπας μέλι
-1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
How to:
Ανάμειξε τα συστατικά σε ένα blender και άπλωσε τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο για 20 λεπτά. Ξέπλυνε με άφθονο κρύο νερό και σκούπισε το πρόσωπό σου.
Τlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου