ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Απόψε η ψήφος εμπιστοσύνης - Και οι "συνήθεις ύποπτοι" θα πούνε ναι







Τα μεσάνυχτα με ονομαστική φανερή ψηφοφορία, ολοκληρώνεται η διαδικασία για την ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, η οποία αισιοδοξεί πως δεν θα έχει διαρροές. Πάντως, ακόμη και οι… «συνήθεις ύποπτοι»,..
από το βήμα της Βουλής δήλωσαν πως στηρίζουν το έργο της, χωρίς όμως να λείψουν οι αιχμές και οι υποδείξεις…
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, είπε οτι προσωπικά θα δώσει ψήφο, αλλά όχι λευκή επιταγή. Ο Οδυσσέας Βουδούρης είπε οτι απαιτείται η σύναψη ενός συμβολαίου με τον λαό, που θα δεσμεύει την κυβέρνηση απέναντι λαό όπως έγινε με τους εταίρους, να συγκρατηθεί η ανεργία.
Και ο Δημήτρης Λιντζέρης είπε οτι η κυβέρνηση πέρασε κρίση πολιτικής απονομιμοποίησης. "Είναι άκρως απαραίτητο η νέα κυβέρνηση να λειτουργήσει ως κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και έκτακτης ανάγκης! Τα πανό που λένε φοβάμαι την πείνα οφείλουν να μας προβληματίσουν. Δεν μπορούμε να μην επιτύχουμε".
Και κατά τη σημερινή συνεδρίαση, οι τόνοι μεταξύ Κυβέρνησης και Ν.Δ., μετά και το ναυάγιο της συνεννόησης, είναι υψηλοί….
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, είπε οτι η αξιοπιστία της χώρας είναι στο ναδίρ. Είπε επίσης οτι σήμερα στο παρά πέντε η κυβέρνηση ανακαλύπτει και απορρίπτει την συναίνεση . Ζήτησε εκλογές λέγοντας οτι η πραγματική ψήφος εμπιστοσύνης δίνεται από την κοινωνία.
Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό οτι τορπίλισε την κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.
Στην αντίπερα όχθη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Σαχινίδης εξαπέλυσε αιχμηρότατη κριτική κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο τόνισε πως συμπεριφέρεται σαν παίκτης του πόκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου