ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Πόθεν έσχες για καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό








Πόθεν έσχες για τους λογαριασµούς που έχουν οι Έλληνες στο εξωτερικό και πάγωµα των ελληνικών καταθέσεων σε χώρες όπως η Ελβετία, το Λουξεµβούργο και η Αυστρία, µέχρι να διαπιστωθεί..
εάν όντως έχουν φορολογηθεί, ζήτησε χθες από το βήµα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο επικεφαλής των Πρασίνων Ντανιέλ Κον - Μπεντίτ, όπως µετέδωσε το ΑΠΕ. «Τα κεφάλαια της ελληνικής φοροδιαφυγής ευρίσκονται µεταξύ άλλων στην Ελβετία, στην Αυστρία και στο Λουξεµβούργο… Θα µπορούσαµε να θέσουµε το ερώτηµα κατά πόσο, σαν πρώτο µέτρο, µπορούµε να ζητήσουµε το πάγωµα των ελληνικών κεφαλαίων στις χώρες αυτές και κατά πόσο οι τράπεζές τους µπορούν να ανακοινώσουν στην ελληνική κυβέρνηση τα ποσά των ελλήνων καταθετών. Ετσι θα εξακριβώσουµε εάν οι φόροι που αναλογούν στα ποσά αυτά έχουν πληρωθεί. Εφόσον είναι δυνατόν να παγώσουµε τους λογαριασµούς του Καντάφι και άλλων, γιατί να µην µπορούµε να παγώσουµε και των Ελλήνων, ώστε µε διαφάνεια η ελληνική κυβέρνηση να βρει ένα µέρος από τα ποσά που της οφείλουν. ∆ιαφορετικά, θα έχουµε πάντα την ίδια ιστορία: θα λέµε ότι θα πρέπει να παταχθεί η φοροδιαφυγή, ενώ οι τράπεζες των χωρών που προανέφερα ζουν από τη φοροδιαφυγή», τόνισε ο Κον - Μπεντίτ.
Είπε επίσης ότι για να διαπιστωθεί τυχόν φοροδιαφυγή θα πρέπει «να γίνουν γνωστά τα ποσά που έχουν έλληνες πολίτες στις τρεις χώρες που προανέφερα. Αυτό σηµαίνει την άρση του τραπεζικού απορρήτου. Ετσι θα είναι δυνατόν να επαληθευθεί εάν τα ποσά αυτά αντιστοιχούν σε εισοδήµατα που έχουν φορολογηθεί.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου