ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο Βουλευτής Γρεβενών είπε ΝΑΙ στο Μεσοπρόθεσμο και...πανηγυρίζει

Αντιγράφουμε από το Star-fm.gr: 
 






Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011, για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής, τοποθετήθηκε με την ομιλία του ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ.
Θανάσης Χαντάβας. Ο κ. Χαντάβας ξεκινώντας την ομιλία του επεσήμανε τις πολλές διαστάσεις της κρίσης με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες υπογραμμίζοντας ότι η απογοήτευση, η έλλειψη οράματος, ελπίδας και προοπτικής για τα μεγαλύτερα κομμάτια της κοινωνίας είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να αντιμετωπίσουμε ως χώρα.
Ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών, αναφερόμενος σε άλλο σημείο της ομιλίας του, στον επιμερισμό των ευθυνών, σημείωσε ότι «Για όλη αυτή την κατάσταση έχουμε ως χώρα τις δικές μας ευθύνες.
ΑΕΤΟΣ3 ΥΓ1: Τη συνέχεια αδυνατούμε να την αναπαράγουμε, (δείτε την ΕΔΩ), διότι πως είναι δυνατόν να απολογείται τώρα για ένα "έγκλημα" που ο ίδιος συνηγόρησε στο να γίνει.
Ας μας απαντήσει, με τι μούτρα θα έρθει στα Γρεβενά να αντικρύσει τους απλούς πολίτες που για μία ακόμη φορά καλούνται να πληρώσουν τα..σπασμένα. Πως θα δει τους επιχειρηματίες που ..στέγνωσαν και που καθημερινά αδυνατούν να ανταποκριθούν στα απαραίτητα... Καλά τα λόγια τα"παχιά" αλλά χρειάζεται να παίρνονται σπουδαίες αποφάσεις, κόντρα στην κομματική γραμμή του ΠΑΣΟΚ, και του κάθε κόμματος.. Θλίβομαι.  Περιμέναμε ο Βουλευτής μας να ήταν ένας από εμάς. Θα θέλαμε να γνωρίζει τα προβλήματα των Γρεβενών. Είναι Βουλευτής Γρεβενών και θα έπρεπε να βγει έξω, να αφουγκραστεί την κοινωνία και να πράξει ανάλογα. 
Δεν ασχολούμαι άλλο. Έλεος. Ο ίδιος λέει: Δεν μπορεί να είμαστε και «φουκαράδες και τσαμπουκάδες».

ΥΓ2: Δεν αλλάζει η ψυχολογία της αγοράς με ανακάτεμα της ... τράπουλας. Χρειάζονται ριζικές αλλαγές. Έγινε πρόσφατα ανασχηματισμός. Ε, και;  
Πρόσφατα μία "τσατσά" μου έλεγε: "Όταν το μπουρδέλο δεν πάει καλά, δεν αλλάζουμε τις κουρτίνες. Αλλάζουμε τις πουτ@νες.."

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΦΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.Ο κ.ΧΑΝΤΑΒΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ Ο κ.ΧΑΝΤΑΒΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 15,9 ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΝΕ.ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ κ.ΧΑΝΤΑΒΑ ΑΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ "ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ" ΚΑΙ "ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ"

    Ε.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή