ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ελεονώρα Μελέτη-Κώστας Καραφώτης: τι έκαναν σε ερημική παραλία νησιού;











Στην Αίγινα πέρασε το προπερασμένο Σαββατοκύριακο η 32χρονη παρουσιάστρια του Star, φιλοξενούμενη του καλού της φίλου Γιώργου Μελισσανίδη, με αφορμή τον φιλανθρωπικό αγώνα βόλεϊ που διοργάνωσε η W.I.N.. με χορηγό το..
Lipton Ice Tea.
Την πάει και την φέρνει ο Γιώργος Μελισσανίδης. Μάλαμα φίλος ο εφοπλιστήςΤι με το σκάφος του την ταξιδεύει, τι βγαίνει μαζί της να την παρηγορήσει όταν χωρίζει. Τι κρίμα να μη θέλει να την πλησιάσει περισσότερο! Να χαρούμε την Ελεονώρα κυρία εφοπλιστού όπως τη Σίλια Κριθαριώτη, τη Βάσια Λόη, τη Μαριέττα Χρουσαλά και τόσες άλλες!
Για να ξέρετε η Ελεονώρα έφτασε στο νησί το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ την επόμενη μέρα στην παρέα της προστέθηκε και ο Κώστας Καραφώτης. Οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία από την πρώτη χρονιά που η Ελεονώρα παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ και εκείνος έκανε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα μετά το Fame Story. «Είναι πολύ δεμένοι. Ακόμα και όταν δεν συναντιούνται όσο συχνά θέλουν εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, επικοινωνούν τηλεφωνικά» λέει άνθρωπος από το κοινό τους περιβάλλον. «Εκείνος ακούει πάντα τις συμβουλές της και εκείνη απολαμβάνει το αστείρευτο χιούμορ του» συμπληρώνει η ίδια πηγή.
Ο φακός απαθανάτισε την πρώην διαγωνιζόμενη του Dancing with the stars 2 (τα αποτελέσματα της εντατικής ενασχόλησης της με τον χορό είναι πλέον ορατά στη σιλουέτα της) και τον πρώην διαγωνιζόμενο του Just the 2 of us, σε ερημική παραλία του νησιού Αγκίστρι, ενώ μαζί τους ήταν η δημοσιογράφος του Alter, Μαρκέλλα Σαράιχα.




 ΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου