ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Γάλλος υπουργός σε κατ’ οίκον περιορισμό

Τα καλά του... Ντομινίκ Στρος Καν ζει και ο πρώην υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας..










Ο Ζορζ Τρον, κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές υποθέσεις. Ο ίδιος τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό από τη δικαστική αστυνομία, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Εβρί...
 Παραιτήθηκε στα τέλη Μαΐου από τη θέση του, την οποία κατείχε από τον Μάρτιο του 2010, όταν ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα εναντίον του για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις.
Ο 53χρονος πολιτικός κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από δύο πρώην υπαλλήλους του δήμου της Ντραβέιλ, της οποίας ήταν δήμαρχος. Εκείνος, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες.
Ο πρώην υφυπουργός αναγκάστηκε να παραιτηθεί έπειτα από τις πιέσεις που δέχθηκε από το κόμμα του, το UMP του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, το οποίο φοβόταν τη σύγκριση μεταξύ αυτής της υπόθεσης και του σκανδάλου Στρος Καν.


Στα τέλη Μαΐου ο δικηγόρος του υφυπουργού, ο Ολιβιέ Σνερμπ, δικαιολόγησε τις πράξεις του πελάτη του δηλώνοντας ότι η "ρεφλεξολογία" είναι ένα από τα χόμπι του και γι' αυτό πρότεινε να κάνει μασάζ στα πόδια των γυναικών.
"Είναι γνωστό ότι ο δήμαρχος είναι οπαδός της εναλλακτικής ιατρικής και της ρεφλεξολογίας. Είναι ασυνήθιστο, παράξενο. Όμως αν ξέρατε πόσα περίεργα χόμπι έχουν οι Γάλλοι δήμαρχοι θα εκπλησσόσαστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου