ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Οι ρυθμίσεις για 7.000 υπαλλήλους 11 οργανισμών





Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Προεδρικό Διάταγμα, που καθορίζει τις λεπτομέρειες για το καθεστώς εργασιακής εφεδρείας, στο οποίο θα τεθούν οι υπάλληλοι αορίστου χρόνου των συγχωνευόμενων ή καταργούμενων..
οργανισμών, που θα χαρακτηριστούν ως πλεονάζον προσωπικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπεται ότι το πλεονάζον προσωπικό θα μπορεί να παραμείνει στους πίνακες κατάταξης του ΑΣΕΠ ακόμα και μετά τη λήξη της 12μηνης εργασιακής εφεδρείας διατηρώντας τη δυνατότητα να απασχολείται σε θέσεις εποχικού προσωπικού, ενώ καθορίζονται κοινωνικά και εργασιακά κριτήρια για την κατάταξη των εφέδρων σε ενιαίο πίνακα.
Ο ενιαίος πίνακας, σύμφωνα με πρόταση που έχει κατατεθεί από το ΑΣΕΠ, αναμένεται να λειτουργήσει στα πρότυπα του κυλιόμενου πίνακα επιτυχόντων που έχει θεσπιστεί για την κάλυψη θέσεων μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία.


Πρώτο κύμα
Στην «τσιμπίδα» της εργασιακής εφεδρείας θα πιαστούν τους επόμενους μήνες οι υπάλληλοι αορίστου χρόνου που θα θεωρηθούν πλεονάζοντες από τους συνολικά 7.000 εργαζομένους των 11 μεγάλων οργανισμών που συμπεριελήφθησαν στον νόμο του υπουργείου Οικονομικών για να ενταχθούν σε προγράμματα ανασυγκρότησης, συγχώνευσης ή κατάργησης.
Περισσότερα και πιο αναλυτικά ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου