ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μένει ο Γαβρίδης στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Γρεβενών











Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΤΟΥ, ο Μιχάλης Γαβρίδης παραμένει στη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών.Ο Υπουργός κ. Αντρέας Λοβέρδος φέρεται τελικά..
μετά κι από την τοπική αντίδραση όλων των στελεχών του κινήματος (και όχι μόνο), να αλλάζει γνώμη. Ο ΑΕΤΟΣ (που στην πραγματικότητα ΔΕΝ γουστάρει την Κυβέρνηση), πήρε από την αρχή θέση υπέρ της διατήρησης στη θέση του του Μιχάλη Γαβρίδη και μαζί με μας όλη η κοινωνία. Πέρα από το εάν ήταν εργατικός ήταν και Γρεβενιώτης και έκανε τη δουλειά του χωρίς να υποκύπτει στα ..όποια ρουσφέτια.

Φαίνεται τελικά πως η πρόθεση του Βουλευτή του Νομού μας (όλα τα στοιχεία αυτό δείχνουν) να μην.. πραγματοποιείται.
Μένει να δούμε τελικά,  εάν οι πληροφορίες του Blog μας επαληθευτούν ...
ΥΓ ΑΕΤΟΣ2: Ποίος είπε οτι "άδειασαν" ακόμη φορά τον Βουλευτή μας; 
Διαβάστε και: Γιατί διώξαν τον Μιχάλη Γαβρίδη;

7 σχόλια:

  1. ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απ΄ότι έχω ακούσει ο κύριος έχει μειώσει εξυπηρετώντας σκοπιμότητες τις κλίνες του Νοσοκομείου από 130 σε 85. Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επώνυμο κείμενο.

    Πανίδης Θεόφιλος
    Φλώρινα

    Φίλτατε Αετέ,
    Όπως κατάλαβες επειδή σε εκτιμώ και φυσικά γνωρίζω την ταυτότητά σου, σε παρακολουθώ αρκετά έντονα! Μολονότι κάνεις μερικά λάθη, έχεις αξιόλογη σελίδα, θα ήθελα να μου επιτρέψεις να σε συγχαρώ!
    Εκτιμώ και σέβομαι που μου παραχωρείς λίγο από τον πολύτιμο χώρο σου!
    Όταν ήμουνα δ/ντής του Γυμνασίου Κλεινών Φλώρινας, κάποιος μαθητής με ρώτησε: Γιατί φοράμε μάσκες την αποκριά! Βεβαίως η απάντηση ήταν και είναι απλή: Διότι με τη μάσκα ( ανωνυμία ) κάνουμε, αλλά κυρίως λέμε ότι θέλουμε που χωρίς τη μάσκα ΠΟΤΕ δεν θα τολμούσαμε να ξεστομίσουμε! Ο Γκέμπελς έλεγε : Ρίξτε λάσπη, πάντα κάτι μένει! Όλοι αυτοί που εκμεταλλεύονται τον χώρο σου, την καλοσύνη σου, την προσπάθειά σου, αυτό κάνουν! Δεν διαφέρουν και πολύ από τους κουκουλοφόρους ! Η διασπορά ψευδών ειδήσεων διώκεται ποινικά! Γιατί λοιπόν δεν θα έπρεπε να γνωρίζω ποιός έγραψε εκείνο το άθλιο, απαξιωτικό κείμενο για τους Γυμναστές! Επιτέλους κατ΄ αυτόν ποια προσόντα θα έπρεπε να έχει ένας διοικητής νοσοκομείου! Θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, αλλά προτιμώ να διαμαρτυρηθώ έντονα από την σελίδα σου!!
    Ο Μιχάλης Ο Γαβρίδης είναι και δικός μου φίλος! Φυσικά επιτέλεσε πολύ μεγάλο και σπουδαίο έργο στο νοσοκομείο Γρεβενών! Είναι πράγματι άξιος συγχαρητηρίων! Πιθανόν και να αδικήθηκε!
    Όμως ποιός από αυτούς γνωρίζει, αν ο φίλος μας ο Μιχάλης δεν αξιοποιηθεί κάπου αλλού!!!
    Μήπως στις επιτυχίες αυτές, που φυσικά είναι μεγάλες, έχουν μερίδιο χαράς κι άλλοι; Μήπως έχουν δουλέψει και κάποιοι άλλοι! Φυσικά αναφέρομαι στον βουλευτή σας, τον κ. Χαντάβα, που αρκετοί έτρεξαν να του χρεώσουν την καρατόμηση του Μιχάλη! Ο κ. Λοβέρδος, ο κ. Τιμοσίδης, δεν ήρθαν από το φεγγάρι, ίσως να έκαναν κάτι κι αυτοί!
    Πόσοι από αυτούς γνωρίζουν, αν έχουν υποβάλει κι άλλοι Γρεβενιώτες αίτηση στη γνωστή δ/νση!
    Ο κ. Χαντάβας είναι χαμηλών τόνων και ούτε είναι άνθρωπος της ίντριγκας, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και εύκολο θύμα!! Εύκολα ρίχνουμε λάσπη, κι όποιον πάρει ο Χάρος!
    Όσοι διάβασαν για τον Γέρο του Μοριά, θα θυμούνται τι απάντησε στον γραμματικό του τον Πλαπούτα, όταν του είπε, ότι τον συκοφαντούν, τον βρίζουν κτλ, «Γραμματικέ, του είπε, τα παιδιά στην καρυδιά που έχει καρύδια πετούν πέτρες!!! ».

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω τους γυμναστές. Άλλωστε στο οικογενειακό μου περιβάλλον έχω κ εγω δυο τρεις. Έφερα σαν παράδειγμα τον συγκεκριμένο κλάδο διότι ο νέος δ/ντης ητο εκπαιδευτικός, ήταν τυχαίο. Τώρα αν κάποιοι νιώθουν πως τους μειωσα λυπάμαι πολυ. Στο σχολείο μου πάντως είχα δ/ντη γυμναστή, κατάληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επώνυμο

    Πανίδης Θεόφιλος

    Για το θέμα με τους γυμναστές.

    Σ΄ ευχαριστώ πολύ γιά τη διόρθωση! Σωστή και ανθρώπινη η συμπεριφορά σου!
    Έτσι γιά την ιστορία! Ο υφυρπουργός υγείας κ. κύριος Αιδόνης είναι γυμναστής!
    Πραγματικά φιλικότατα
    Πανίδης Θεόφιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτός από ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΣ, αφού τα ξέρετε όλα των ΣοσιαΛΗΣΤΩΝ, είστε και γραφείο τύπου του Χαντάβα; Γιατί, δεν έχει δικό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχει σημασία πόσοι γρεβενιωτες καναν την αίτηση τους στην συγκεκριμένη δ/νση , σημασία έχει τι κατάφερε σε ενάμιση χρόνο ο συγκεκριμένος Γρεβενιωτη! Τον ρώτησε κανείς αν θέλει να τον αξιοποιήσουν αλλού; Η μήπως απλά έπρεπε να τον αφήσουν να κάνει αυτο που αποδειξε ότι μπορεί να κάνει; Και φυσικα ο κ Λοβέρδος δεν έπεσε απο το φεγγάρι αλλα χωρίς αυτούς τους δοιηκητες που θέλουν και μπορούν να κάνουν την Δουλεια τους σωστά δεν θα κατάφερνε τίποτα . Εξάλλου θα φανεί σύντομα με τις χαζες και χωρίς σκέψη Αποφάσεις που παίρνει υπό πιέσεις μερικών . Όσο για τους γυμναστές ... Έλεος είναι σαν να βάλεις τον κ Γαβριδη να παραδίδει μαθήματα γυμναστικής στο Γυμνάσιο! Έλεος! Αφήστε επιτέλους τους σωστούς ανθρώπους στις σωστές θέσεις!!! Αλλα .... Στην Ελλάδα ζούμε! Τολμά να πας κόντρα σε μερικούς και σε έχουν θάψει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή