ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος μετά από άγριο ξυλοδαρμό!

Ο δήμαρχος ήρθε στα χέρια με συνεργάτη του, για υπόθεση ναρκωτικών- Δείτε το βίντεο...










Η είδηση έσκασε σαν βόμβα. Ο Απόστολος Γκλέτσος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, μετά από άγριο καυγά και ξυλοδαρμό με συνεργάτη του. Αιτία, όπως είπε ο ίδιος..
στο lamiareport.gr, οι πληροφορίες που είχε για εμπόριο και χρήση ναρκωτικών, στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου Στυλίδας, την Παραμυθοχώρα.
Στο νοσοκομείο, νοσηλεύεται και ο συνεργάτης του, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στυλίδας και υπεύθυνος της "Παραμυθοχώρας" Ευάγγελος Κυριακίδης, με τον ήρθε στα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο.
Ο Απόστολος Γκλέτσος από το δωμάτιο του νοσοκομείου - ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
Ο Απόστολος Γκλέτσος από το δωμάτιο του νοσοκομείου - ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
Ο δήμαρχος Στυλίδας, είπε πως του κατήγγειλαν ότι αργά το βράδυ στην "Παραμυθοχώρα" κάποιοι είχαν κάνει χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. ''Όταν ζήτησα να πάρω τα κλειδιά και τον λόγο από τους υπευθύνους, αντέδρασαν. Το κατήγγειλα επίσημα και στην αστυνομία. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αυτοί που ευθύνονται θα φύγουν από τη Στυλίδα'' είπε ο Απόστολος Γκλέτσος από το νοσοκομείο και συνέχισε...

''Μου είπαν για ναρκωτικά στην "Παραμυθοχώρα" και τρελάθηκα. Η Στυλίδα θα καθαρίσει... ή αυτοί ή εγώ''. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου...


TΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΝΕWSIT
O Aπόστολος Γκλέτσος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε "πέρασα ένα καρδιολογικό επεισόδιο, νοσηλεύομαι αυτή τη στιγμή στην εντατικη στη Λαμία. Εγώ έχω ένα μόνιμο καρδιολογικό πρόβλημα και όταν ταράζομαι και διαπληκτίζομαι πρέπει να το αντιμετωπίζω".
Για το θέμα των ναρκωτικών που τον έστειλε στο νοσοκομείο ο Δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε "για αυτό το θέμα θα ενημερωθείτε από τον εισαγγελέα και από τα δικαστήρια. Μέχρι να επιληφθούν οι αρχές εγώ δε θέλω να πω τίποτα. Προτού κάποια πράγματα τα αποδείξουμε δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου