ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Ταχυδρομικό περιστέρι «προσγειώθηκε» στο Αγρίνιο

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Ταχυδρομικό περιστέρι «προσγειώθηκε» στο Αγρίνιο

Ο φτερωτός επισκέπτης έχασε το δρόμο του

Μοιραστείτε το στο facebookΈναν ασυνήθιστο φτερωτό επισκέπτη είχε πριν λίγες ημέρες φανοποιός από το Αγρίνιο, όταν στο κατάστημα του προσγειώθηκε, κουρασμένο από το.. μακρύ ταξίδι του, ένα ταχυδρομικό περιστέρι από την Μάλτα!
Πρόκειται για σπανιότατη περίπτωση και ο ίδιος δηλώνει πως θα το κρατήσει για γούρι.
Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι όταν ο Παναγιώτης Βαλμαντώνης, ιδιοκτήτης φανοποιείου στο 4ο χλμ της εθνικής οδού Αγρινίου-Μεσολογγίου, αντίκρισε δίπλα στο γραφείο του, έναν κουρασμένο φτερωτό επισκέπτη.
Ήταν ένα αγωνιστικό ταχυδρομικό περιστέρι, που ταξιδεύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα και για χρόνια, προφανώς χάνοντας τον προσανατολισμό του, προσγειώθηκε στο φανοποιείο του κ. Βαλμαντώνη.
Προσγειώθηκε στο παρκινγκ και μπήκε μέσα στο γραφείο, με κοιτούσε και ήταν σαν να με παρακαλούσε να το βοηθήσω» εξηγεί ο ίδιος στο agriniopress.
Το περιστέρι ήταν ήρεμο και δέχθηκε τις φροντίδες του φανοποιού και της συζύγου του. Αμέσως παρατήρησαν πως στα πόδια του, είχε δαχτυλίδια.
Το ένα έγραφε Μάλτα 2009 και τα άλλα κάποιους κωδικούς. Έτσι συμπέραναν και σωστά πως πρόκειται για ταχυδρομικό περιστέρι από την Μάλτα, που χάθηκε για να φτάσει τελικά στο Αγρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου