ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Τρία συνηθισμένα λάθη στο στοίχημα

Μοιραστείτε το στο facebook





Οι παίκτες στοιχήματος κάνουν κάποια συνηθισμένα λάθη όταν δεν βασίζονται στη λογική τους για να παίξουν. Αν παίζετε στοίχημα λοιπόν,.. καλό είναι να γνωρίζετε αυτά τα λάθη και να τα αποφεύγετε.
1) 1) Μην παρασύρεστε από το συναίσθημα
Ακόμα και αν είστε οπαδός μιας ομάδας πρέπει να παίζετε τα χρήματά σας λογικά και όχι με βάση το συναίσθημα. Αν είστε συναισθηματικά δεμένος με μία σχετικά μικρή ομάδα που παίζει εναντίον μιας καλοπληρωμένης και καλύτερα προπονημένης ομάδας (οπότε γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να νικήσει η ομάδα σας), τότε ΜΗΝ παίξετε τα λεφτά σας στην ομάδα σας. Το ξέρω ότι θα σας στοιχίσει συναισθηματικά, αλλά θυμηθείτε: παίζετε στοίχημα για να κερδίσετε χρήματα όχι να χάσετε. Εξαιρέσεις και τυχερά υπάρχουν βεβαία παντού, όπως και έχει συμβεί στο παρελθόν μικρές ομάδες να νικήσουν μεγάλες. Όμως, ας μην γελιόμαστε, τέτοια συμβαίνουν μια φορά στο τόσο.

2) 2) Καλύτερα να παίξετε λίγες ομάδες για τις οποίες είστε σίγουροι παρά πολλές με την ελπίδα να πιάσετε μερικούς αγώνες
Όσο πιο πολλούς αγώνες παίζετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να πέσετε έξω στις προβλέψεις σας. Για αυτό προτιμότερα είναι τα μικρά παρολί με λίγες ομάδες. Παίζοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα από λίγες ομάδες έχετε χρόνο να μελετήσετε καλύτερα ομάδες που δεν ξέρετε τόσο καλά, και άρα αυξάνετε τις πιθανότητες να κερδίσετε. Κάλλιο πέντε και στο χέρι που έλεγαν παλιότερα.

3) 3) Μάθετε τα πάντα για τον αγώνα
Όταν σκέφτεστε τί να παίξετε σε έναν αγώνα, δεν μετράει μόνο να γνωρίζετε ποιοί είναι οι βασικοί παίκτες, πόσο καλοί είναι και ποιές είναι οι απουσίες σε κάθε ομάδα. Σημαντικό είναι να γνωρίζετε επίσης την ιστορία μεταξύ των δύο ομάδων. Δηλαδή, όσο καλή και να είναι η ομάδα Β, αν παίζει με την ομάδα Α η οποία για κάποιο λόγο συνεχώς την κατατροπώνει, τότε οι παίκτες της Α θα κατέβουν στο γήπεδο με πολύ άσχημη ψυχολογία και αυτό δεν θα είναι καλό για την απόδοσή τους. Επίσης, πολύ σημαντικοί είναι οι καιρικοί παράγοντες σε ένα παιχνίδι. Αν το γήπεδο είναι μέσα στη βροχή και τη λάσπη θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και για τις δύο ομάδες να σκοράρουν και ο αγώνας είναι πολύ πιθανό να λήξει με 0-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου