ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ανασχηματισμός στην … παιδική χαρά









Κι εμείς που νομίζαμε ότι με το που έφυγε η κυβέρνηση Παπανδρέου θα έφευγε μαζί και η νοοτροπία νηπιαγωγείου...
Διαψευστήκαμε, καθώς και η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι για την παιδική χαρά. Από την Καθαρά Δευτέρα έχει παραιτηθεί ένας βασικός υπουργός, αυτός του Προστασίας του Πολίτη και ακόμη παίζουν με τις κουμπάρες στο Μαξίμου για το ποιος θα πάρει τη θέση του Παπουτσή.
Στην αρχή έλεγαν ότι ο Παπαδήμος θα πρέπει να τελειώσει τη δουλειά στις Βρυξέλλες με το νέο δάνειο και στη συνέχεια θα πάρει τις αποφάσεις του. Πέρασε μια εβδομάδα σχεδόν και κάθε μέρα ακούμε ότι θα υπάρξει ο μίνι ανασχηματισμός, η αντικατάσταση ουσιαστικά ενός υπουργού χωρίς πολύ φασαρία και κόπο.
Αυτό που ζούμε όμως τις τελευταίες ώρες δείχνει τον ερασιτεχνισμό που επικρατεί στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Δύο μήνες πριν από τις εκλογές και έχουν δημιουργήσει ένα απίστευτο θρίλερ για το ποιος θα πάει που. Εχουν προκαλέσει τόση φασαρία για ένα μη θέμα.
Οι πληροφορίες έλεγαν από το πρωί και επιβεβαιώθηκαν ότι ο Χρυσοχοίδης γίνεται πάλι… Κάλαχαν, η Διαμαντοπούλου πάει να σώσει την… Ανάπτυξη της Ελλάδας και αναζητούνταν πρόσωπο για το Παιδείας το οποίο και βρέθηκε και θα είναι ο καθηγητής, Γ. Μπαμπινιώτης.


Κάποιες πληροφορίες λένε ότι όλα αυτά γίνονται για να φάνε λάχανο τον κ. Χρυσοχοϊδη, ειδικά μετά την κόντρα που είχε με τον Γερμανό ομόλογό του, κ. Ρέσλερ. Κάποιοι δεν απέκλειαν ότι είναι και απαίτηση της Γερμανίας η απομάκρυνσή του καθώς τον θεωρούν ανίκανο να προχωρήσει όσα αυτοί θέλουν.
Η ουσία είναι ότι με εύσχημο τρόπο προσπαθούν να δώσουν στον κ. Μιχάλη τα παπούτσια στο χέρι, και προφανώς έχει βάλει και ο κ. Βενιζέλος το χεράκι του σ’ αυτό.
Από την άλλη, τη νόημα έχει η μετακίνηση της Διαμαντοπούλου δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Φεύγει από το Παιδείας όταν αυτή μαζί με τον Κ. Αρβανιτόπουλο έχουν πάρει πάνω τους την εφαρμογή του νόμου για τα Πανεπιστήμια που ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής; Σίγουρα αυτό θα φανεί σαν άτακτη υποχώρηση της υπουργού απέναντι στους πρυτάνεις.
Κι από την άλλη, η κ. Αννα με το που θα πάει στο Ανάπτυξης θα φύγει αφού θα γίνουν εκλογές. Τι νόημα έχει λοιπόν;
Για την ιστορία στο Παιδείας μένει ο κ. Αρβανιτόπουλος και η κ. Χριστοφιλοπούλου ενώ στο Προστασίας του Πολίτη προστίθεται ως υφυπουργός ο νυν γ.γ. του υπουργείου και πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Λ. Οικονόμου.


Τα ονόματα ανακοινώθηκαν αλλά η κυβέρνηση συνεχίζεται να είναι παιδική χαρά.


Antinews.gr


ΥΓ ΑΕΤΟΥ2: Η πληροφορία που ήθελε τον κ.Θανάση Χαντάβα να αναλαμβάνει το Υπουργείο  Ανάπτυξης αλλά ξέχασε το κινητό του στο γραφείο και δεν απάντησε εγκαίρως στην κλήση του Πρωθυπουρού κ.Παπαδήμου, δεν ισχύει.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου