ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Πρόστιμο χειρόγραφης συνταγογράφησης και εφαρμογή του στους ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου.. - Επιστολή Ιατρών στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών..










Διαβάστε την επιστολή που έστειλαν οι Γιατροί,  στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Σημαδόπουλο και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα..


Την Κυριακή 12/3/2012 πληροφορηθήκαμε τη δημοσίευση των παραπάνω σχετικών εγγράφων στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Από την ημερομηνία δημοσίευσης των παραπάνω εγγράφων έως σήμερα, λόγω του μεγάλου όγκου συνταγογράφησης στις κοινότητες ευθύνης μας, έχει συσσωρευθεί πρόστιμο συνολικού ύψους άνω των 220 ευρώ, που υπερβαίνει κατά πολύ τις απολαβές μας για το διάστημα αυτό (7 εργάσιμες ημέρες). Σε περίπτωση συνέχισης της χειρόγραφης συνταγογράφησης, θα αποτελούμε εργαζομένους που αντί να αμείβονται για την εργασία τους, αμείβουν τον εργοδότη τους.
Κανένα ιατρείο ευθύνης μας δε διαθέτει Η/Υ, εκτυπωτή και σύνδεση στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΥΥΚΑ για πρόσβαση στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.
Σας ενημερώνουμε (α) πως αναστέλλουμε άμεσα την χειρόγραφη συνταγογράφηση (που ισοδυναμεί με πλήρη αναστολή συνταγογράφησης στις κοινότητες ευθύνης μας και στο ΔΥΓ) έως νεωτέρας γραπτής οδηγίας και (β) σε περίπτωση επιβολής του προστίμου θα προβούμε σε όλες τις έννομες ενέργειες για διασφάλιση του ακέραιου της αμοιβής μας.


Ιατροί Υπ. Υπαίθρου
Π.Ι.Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου