ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Συνεχίζει τις περιοδείες στα χωριά των Γρεβενών ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τσένης (Δείτε φωτό)..

Μοιραστείτε το στο facebook









Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Π.Ε Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Απόστολος Τσένης, επισκέφθηκε την Παρασκευή  27  Απριλίου τα Δημοτικά Διαμερίσματα  Πηγαδίτσας, Κηπουρειού και Κρανιάς..
όπου είχε συνάντηση και συζήτηση με κατοίκους της περιοχής
Οι  κάτοικοι των δημοτικών διαμερισμάτων,  εξέφρασαν τα παράπονά τους για το γεγονός ότι παραμένουν σχεδόν ξεχασμένοι για πολλά χρόνια. Ο κ. Τσένης αναγνώρισε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος και ζήτησε μια ευκαιρία για τη νέα γενιά. «Γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ» είπε «για να σας ζητήσω να μου δώσετε την ευκαιρία να αγωνιστώ για εσάς και τα προβλήματά σας». Ο κ. Τσένης συνεχίζει τις περιοδείες του στην Π.Ε Γρεβενών, με στόχο να γίνει κοινωνός των προβλημάτων των πολιτών .
Το Σάββατο 28 Απριλίου τα Δημοτικά Διαμερίσματα  Ελάτου, Καληράχης και Μεγάρου ,όπου είχε συνάντηση και συζήτηση με κατοίκους της περιοχής .
Κύριο θέμα συζήτησης  τους, τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής όπως η ανεργία που  αποτελεί  κυρίαρχο ζήτημα, η τιμή  του  πετρελαίου  θέρμανσης και η μείωση των συντάξεων.
Οι δημότες των δημοτικών διαμερισμάτων, έθεσαν στο κ.Τσένη   τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες  τους για το μέλλον της περιοχής και της χώρας γενικότερα, καθώς είναι πολλά τα προβλήματα που δημιούργησε η οικονομική κρίση.
Δείτε περισσότερα από τις περιοδείες του κ. Απόστολου Τσένη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου