ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές ο κ.Θανάσης Χαντάβας..

Αετός Γρεβενά: Γιατί ρε γαμ@ το; - Τα Γρεβενά θρηνούν... 


Μοιραστείτε το στο facebook




Με μεγάλη θλίψη, διαβάσαμε την είδηση πως ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, αφήνει.. τόπο στους νέους και ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές στα Γρεβενά (αλλά ούτε και αλλού)..

Στην επιστολή του γράφει: "Άκουγα πολλές απόψεις και κατέληγα σε αποφάσεις με γνώμονα μόνο το συμφέρον της χώρας και του τόπου, αψηφώντας την κομματική πειθαρχία και αγνοώντας πλήρως το πολιτικό μου μέλλον και το προσωπικό μου όφελος".. 


Εμείς πάλι γιατί δεν αντιληφθήκαμε ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο;
Μήπως ζούμε σε άλλο τόπο;
Διαβάστε όλη την είδηση ΕΔΩ

8 σχόλια:

  1. Ayto μας ελειπε... ενω ειπε ΝΑΙ σε ολα να ξανακατεβαινε ... μηδεν θα επαιρνε κ το ξερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ορισμός της φυγομαχίας, της φυγοπονίας και της λιποταξίας εν καιρώ πολιτικού πολέμου. Δεν λυπάμαι για τα Γρεβενά, ή το για το ΠΑΣΟΚ που εκπροσωπήθηκε από την εν λόγω προσωπικότητα. Λυπάμαι για μένα που τη στήριξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ[ ΚΑΛΟΥΣ ]ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ......ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ[ ΚΑΛΟΥΣ ]ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ......ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θέλαμε η εν λόγω προσωπικότητα όπως λες να συνέχιζε να παλεύει για τα Γρεβενά, ας αφήναμε τα ουζερί, τα μπαράκια και το αραλίκι και ας τον στηρίζαμε όταν τον πολεμούσαν όλοι οι εδώ φωστήρες. Δυστυχώς είχε την τύχη του Τζιόλα και του Φώλια και αυτός, οπότε ας βολευτούμε με τις ντόπιες διάνοιες και το παπατζιλίκι που τρώμε κάθε μέρα από το διεφθαρμένο συστηματάκι που έχει στηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα καλό έκανε το ΠΑΣΟΚ στα Γρεβενά βάζοντας το ΓΑΒΡΙΔΗ Διοικητή στο Νοσοκομείο και ούτε αυτό δεν μπόρεσες να το υπερασπιστείς. Στο καλό και να μας γράφεις και δεν θέλουμε τη στήριξη σου. Καλό Πάσχα στην Αθήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΝΤΑΒΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΑΜΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΕΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @11.00 Ο Τζιόλας και ο Φώλιας επέλεξαν τον αγώνα για να υπερασπιστούν αυτά που πίστευαν και αυτά που δημιούργησαν, γνωρίζοντας μάλιστα ότι η ήττα τους ήταν βέβαιη. Το ότι ο Χαντάβας δεν μπόρεσε να ξεσηκώσει κανέναν από το όλο ΠΑΣΟΚ των Γρεβενών για να τον ακολουθήσει, ευθύνεται αποκλειστικά ο ίδιος διότι είτε το επέλεξε, είτε του το επιβλήθηκε από όσους είχε δίπλα του.
    Το μόνο καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι έμεινε μία κενή θέση που μπορεί να φέρει στο πολιτικό προσκήνιο μια υποψηφιότητα που να αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή