ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Βελτιωμένος από σήμερα ο καιρός

Μοιραστείτε το στο facebook




Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Πέμπτη 19 Απριλίου σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί εντάσεως έως 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο...

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενιά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Στην Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Γρήγορα όμως ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς μέχρι 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά που από το απόγευμα είναι πιθανό να εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Ωστόσο από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να βρέξει κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 Μποφόρ και στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Γρήγορα όμως ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου