ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Γλιτώσαμε και τα ντιμπέϊτ

Μοιραστείτε το στο facebook




Παρά το δραματικό των στιγμών υπάρχουν και δυο θετικά μέσα σε αυτό τον χαμό που γίνεται με τις εκλογές. Δεν υπάρχει αφισορύπανση και ηχορύπανση και.. επιτέλους δεν θα στηθούμε με τις ώρες να θαυμάσουμε του επίλεκτους κονδυλοφόρους της διαπλοκής να υποβάλλουν ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς. Γιατί αυτό ήταν για μας τα debate. Πασαρέλα της γνωστής δημοσιογραφικής παρέας που εκπαιδευμένη από το ΠΑΣΟΚ έμαθε τόσα χρόνια το βγάζει κυβέρνηση και να αφήνει και καμιά φορά τη ΝΔ να κυβερνήσει.

Η μάχη δίνεται από το διαδίκτυο πλέον. Εκεί αναμετριόνται τα κόμματα, οι αρχηγοί και οι θέσεις τους. τα debates τελειώσαν μαζί με τον ασφυκτικό έλεγχο της κρατικοδίαιτης διαπλοκής και των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης στην ενημέρωση. Τηλεμαχίες σαν και αυτές που γίνανε στο παρελθόν είναι χάσιμο χρόνο. Ταλαιπωρία για όλους, χωρίς να γίνει κανένας σοφότερος.

Κατά τα άλλα κατανοούμε την εμμονή του ΠΑΣΟΚ για το ντιμπέιτ. Ο Βενιζέλος είναι χαμένος από χέρι. Οι συγκεντρώσεις του θυμίζουν μνημόσυνο. Ο παπανδρεϊκός πυρήνας τον περιμένει στη γωνία και το «μπαλκόνι» δεν το έχει. Όσοι είδαν τις ομιλίες του κατάλαβαν.

Έτσι, ήθελαν να στήσουν ατέλειωτους μονολόγους στην τηλεόραση για να εκμεταλλευτούν το μοναδικό προσόν που διαθέτει σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση: την πολυλογία του!

Η ΝΔ όμως δεν πάτησε την πεπονόφλουδα και δεν τους έκανε τη χάρη!

Μετά το αδιέξοδο στην σημερινή διακομματική ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία έθεσε το θέμα της διεξαγωγής debate στη Διακομματική Επιτροπή, ζητώντας να αναζητηθεί κοινή συμφωνία.

Έθεσε μία και μόνο προϋπόθεση: Διάλογος ουσίας και όχι παράλληλοι μονόλογοι. Όχι, δηλαδή, σε μια διαδικασία, που όσες φορές κι αν έγινε μέχρι σήμερα, όλοι – πολίτες, πολιτικοί και δημοσιογράφοι – την κατήγγειλαν.

Δυστυχώς, οι διαφορετικές προσεγγίσεις των κομμάτων εμπόδισαν τη δημιουργία ενός κοινά αποδεκτού πλαισίου, που θα επέτρεπε να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος.

Η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στη Διακομματική ήταν προσχηματική. Στόχος του ήταν να μην υπάρξει συμφωνία.

Ακόμη και την τελευταία στιγμή, εμείς θα συμβάλουμε προκειμένου να βρεθεί, στο πλαίσιο της Διακομματικής, λύση χωρίς αποκλεισμούς, αποδεκτή από όλους

«Ο κ. Βενιζέλος, για μια ακόμη φορά, προσπαθεί να κάνει το άσπρο – μαύρο.

Θέλει μια διαδικασία ξεπερασμένης αντίληψης με αποκλεισμούς κομμάτων.

Και επιχειρεί να προβάλει το αδιέξοδο στη Διακομματική Επιτροπή σαν δική μας προσπάθεια αποφυγής μιας δημόσιας αντιπαράθεσης.

Είναι φανερό, πως προσπαθεί να καλύψει, με αιτιάσεις κενές περιεχομένου, την ανυπαρξία δικού του προγράμματος και σχεδίου για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Προσπαθεί να μετατρέψει σε μείζον ζήτημα μια διαδικασία παράλληλων μονολόγων, που – όσες φορές και αν έγινε μέχρι σήμερα – όλοι την κατήγγειλαν.

Κατανοούμε την αγωνία του να αναζητήσει σωσίβιο στην πολιτική του ανυπαρξία».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, επιχειρώντας να χρεώσει στον πρόεδρο της ΝΔ την ευθύνη για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με τη διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου