ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Επιστροφή από την Εφορία είχε... και ο Μπαράκ Ομπάμα



Μπορεί στην Ελλάδα η Εφορία να ζητάει συνήθως χρήματα και πιό σπάνια να επιστρέφει, στις Ηνωμένες Πολιτείες πάντως επιστροφή φόρου είχε έως και ο «πλανητάρχης». Αυτό ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος,..
παρέχοντας ταυτοχρόνως ένα στοιχείο, ότι το ολικό εισόδημα της προεδρικής οικογένειας, για το οικονομικό έτος 2011, ενδεχομένως πλησίασε τις 790 χιλιάδες δολάρια. 


 Η ίδια πηγή δημοσιοποίησε ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών μαζί με την σύζυγό του πλήρωσαν συνολικό φόρο 162.074 δολ., καθώς και ότι πολλά από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους φορολογήθηκαν με συντελεστή 20,5% . 


 Επίσης, αποκαλύφθηκε, ότι το προεδρικό ζεύγος διέθεσε πέρυσι -για 39 αγαθοεργίες- συνολικά 172.130 δολάρια, δηλαδή περίπου 20% του δηλωθέντος ολικού οικογενειακού εισοδήματος, σύμφωνα με το newsit.gr Εκτός του μισθού που ο Ομπάμα εισπράττει ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, μαζί με τα «έξοδα παράστασης», είχε το οικονομικό έτος 2011 επιπλέον έσοδα από μερικά βιβλία του, τα οποία -αφότου είναι ο ένοικος του Λευκού Οίκου- κάνουν σημαντικές πωλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου