ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ο δημοσκοπικός χάρτης της αυτοδύναμης ΝΔ

Μοιραστείτε το στο facebook





Ενδιαφέροντα στοιχεία ως προς πόσα και ποια θα είναι τελικά τα κόμματα που θα εισέλθουν στη νέα Βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση της ALCΟ, την οποία δημοσιεύει το περιοδικό Crash..
Οκτώ κόμματα δείχνει η μέτρηση ότι θα εκπροσωπηθούν κοινοβουλευτικά, μετά την αναγωγή επί των εγκύρων. Ο ΛΑΟΣ και οι Οικολόγοι κινούνται οριακά ως προς το 3%, πράγμα που σημαίνει ότι σε συνθήκες πόλωσης θα συμπιεσθούν περαιτέρω. Το ίδιο ισχύει και για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, οι οποίοι δεν φλερτάρουν πλέον με διψήφια νούμερα και συντηρούνται ενδεχομένως από τις φήμες για επικείμενη αναβολή των εκλογών. Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι να βγουν έκτοι, πίσω και από ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο προχωράμε προς τις εκλογές δηλαδή «εκλογικεύονται» τα δημοσκοπικά αποτελέσματα.

Ο οδικός χάρτης της αυτοδυναμίας για τη ΝΔ είναι Βουλή 6 κομμάτων και συμπίεση του ποσοστού των ΑΝΕΛ. Αν η ΝΔ προσελκύσει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και ένα σημαντικό κομμάτι της αδιευκρίνιστης ψήφου, η οποία κυμαίνεται περί το 30%, θα φθάσει σε εκλογικό αποτέλεσμα αυτοδυναμίας.

Στο ΠΑΣΟΚ ονειρεύονται την πρώτη θέση στις εκλογές, δίχως όμως καμία μέτρηση να ενστερνίζεται τους ευσεβείς πόθους τους. Η σχετική συσπείρωση μετά την εκλογή του νέου Προέδρου, δεν δείχνει να αυξάνεται.

Οι πρωτοεμφανιζόμενοι σε γενικές εκλογές κομματικοί σχηματισμοί, που προέκυψαν από αποσκίρτηση από το «δικομματισμό», ΔΗΣΥ, Κοινωνική Συμφωνία, Άρμα δεν μπαίνουν στη Βουλή. Ομοίως και η Χρυσή Αυγή, η οποία δείχνει να χάνει τη δυναμική των προηγούμενων εβδομάδων.
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. αντε και ο σιουμπουρας με το καλο βουλευτης!!ολοι μαζι του θελουν δεν θελουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Γρεβενώ έχει τους πολιτικούς που του....αξίζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ναι ο νεος χανταβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή