ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Δήλωση του Λάμπρου Παλάντζα για το το Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στην Δεσκάτη..

Μοιραστείτε το στο facebook




Μετά την σημερινή δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο newsit.gr  σχετικά με το Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στην Δεσκάτη Γρεβενών ανοίγει.. πλέον ο δρόμος με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο για την δημιουργία του κέντρου στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης, Νίκος Μίγκος, το δημοτικό συμβούλιο με την σύμφωνη γνώμη και την συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας, από την πρώτη στιγμή που συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίας κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών, τοποθετήθηκαν υπεύθυνα υπέρ της δημιουργίας του κέντρου στην περιοχή και ενήργησαν άμεσα και συντονισμένα για την προώθηση του. Η στάση αυτή εξυπηρετεί καταρχήν την εθνική στρατηγική επίλυσης του έντονου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, ενώ παράλληλα, επιδρά θετικά στην προοπτική της περιοχής.

Με διεξοδική διαβούλευση, θα διαμορφωθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις για την δημιουργία του κέντρου και με την συμβολή όλων των παραγόντων θα υλοποιηθεί η κατασκευή του και θα δρομολογηθεί η λειτουργία του.

Προσωπικά θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να προχωρήσει η δημιουργία του κέντρου και να διαμορφωθούν οι ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για την περιοχή.


Λάμπρος Παλάντζας
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γρεβενών




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου