ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

31.000 ευρώ ενοίκιο το μήνα πληρώνει η Άνιστον για αυτό το σπίτι

Μοιραστείτε το στο facebook


Θα περάσουν μήνες μέχρι να μπορέσει να ξαναδεί η Άνιστον την θέα από την 21.000.000 δολαρίων έπαυλη της, η οποία και ανακαινίζεται. Μέχρι τότε, η Κρητικοπούλα έψαξε και βρήκε μια.. 'φτηνή' εναλλακτική για να στεγάσει τον ερωτά της με τον μέλλοντα σύζυγό της, Τζάστιν Θερό. 

Όπως γράφει η 
iefimerida.gr 31.000 ευρώ σε ενοίκιο το μήνα είναι ένα λογικό ποσό για μια mini-έπαυλη που περιλαμβάνει 5 κρεβατοκάμαρες, 6 1/2 μπάνια, Ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα με θέα στο Los Angeles, εξωτερικό τζακούζι (προστατευμένο από τον φακό των παπαράτσι), πλήρως εξοπλισμένη εξωτερική κουζίνα για barbecue, spa, κελάρι για κρασιά, smart home technology (το να μπορείς π.χ. να ανοίξεις τον θερμοσίφωνα από το κινητό σου), μικρή ιδιωτική αίθουσα προβολής και ένα πολύ feng shui ρυάκι που κυλάει γύρω γύρω από το σπίτι για να το προστατεύσει από κακή ενέργεια.



Για να είμαστε δίκαιοι, το ζευγάρι δεν είναι ψωνισμένο, αφού τους προηγούμενους 8 μήνες τους πέρασαν βαθιά τυλιγμένοι στον ερωτά τους, μέσα σε ένα ακόμη πιο μικρό διαμέρισμα, με μόλις 2 κρεβατοκάμαρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου