ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ο Καιρός: Βροχές μέχρι και το Σάββατο ζέστη από την Κυριακή







Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, Πέμπτη, αλλά και την Παρασκευή και το Σάββατο με βροχές και σποραδικές καταιγίδες να σημειώνονται στις..
περισσότερες περιοχές της χώρας. Ωστόσο την Κυριακή όπως και τη Δευτέρα, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα ανατολικά ηπειρωτικά έως και 32 βαθμούς Κελσίου.


Αναλυτικά σήμερα, Πέμπτη 31 Μαΐου
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και κυρίως τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός γενικά θα είναι αίθριος όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της Θεσσαλίας ενδέχεται να εκδηλωθούν βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στην Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 και τοπικά στην Κρήτη έως 28 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αρχικά τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Την Παρασκευή θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, θα αυξηθούν και στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και, πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια ορεινά και πιθανώς και στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Την Κυριακή ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και σταδιακά στο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.


Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αίθριος και ζεστός. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και σταδιακά στο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και στα ανατολικά ηπειρωτικά θα ξεπεράσει, τοπικά, τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου