ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Απαγορεύεται ο ψητός λαγός

Μοιραστείτε το στο facebook




Βουλευτές για μια νύχτα. Το πρωί ας αφήσουν το τηλέφωνο τους, μπορεί και να χρειαστεί όταν τα επιτελεία των κομμάτων φτιάξουν τις λίστες…
Ξενέρωτη ορκομωσία. Ούτε αντεγκλήσεις, ούτε ποτήρια να.. εκσφενδονίζονται, ούτε λίγος τσαμπουκάς, έτσι για την τηλεθέαση.

Η «πολιτική ορθότητα» μας μάρανε…

Ο Καμμένος ήταν σαφής: δεν ανήκει στη δεξιά πολυκατοικία, αλλά στους γλάρους. Μετά τις εκλογές θα αναφωνεί: «κάποτε ήμουνα πουλί και με ήθελαν πολλοί».

Η Ντόρα επιστρέφει στη ΝΔ και η αφεντιά μου στο αθλητικό ρεπορτάζ, το οποίο κακώς παράτησα, ενώ είχα όλα τα φόντα για μεγάλη καριέρα.

Αν επιστρέψει και ο Καρατζαφέρης, αναμένεται να δοθεί οδηγία προς όλα τα κομματικά στελέχη της ΝΔ, με ευθύνη των ΝΟΔΕ να μην φάνε λαγό, για μία τουλάχιστον κυνηγητική περίοδο.

Για την περίπτωση που θα επιστρέψει και ο Μάνος, θα χρησιμοποιήσω τα ίδια ταξιδιωτικά έγγραφα με τη σοβαρή πιθανότητα να γίνει Πρωθυπουργός ο Τσίπρας: μετανάστευση στη Νέα Ζηλανδία.

Αλλά και πώς να μη γίνει: άλλη μία συνέντευξη Πάγκαλου και πάει κατευθείαν στον Παπούλια για να ορκισθεί.

«Αργόμισθους και φοροφυγάδες» χαρακτήρισε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην Αντιπρόεδρος, δίνοντας ένα επιπλέον 3% του «ρημαγμένου λαού» στις συνιστώσες.


Στην φωτογραφία “εξάρτημα” στην μοτοσυκλέτα του Φαήλου για τη νέα προεκλογική εκστρατεία. Άντε μπας και βγάλουμε κανέναν βουλευτή γιατί στη νέα βουλευτική περίοδο μας βλέπω αντιπολίτευση με κυβέρνηση ΝΔ.

Ο Βενιζέλος σκέπτεται πως θα πείσει τον Πάγκαλο να αποφύγει τους δημοσιογράφους ως τις εκλογές για να παραμείνει σε διψήφιο ποσοστό.

Προς αυτή την κατεύθυνση λειτουργώντας, επαναφέρει τον γίγαντα της εγχώριας σοσιαλδημοκρατίας, τον μέγιστο ρήτορα Καστανίδη, στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Ενώ ο Πρωτόπαπας εκλιπαρούσε χθες τον Μαλέλη από τη συχνότητα του Alpha , να μην ξεχάσουν το ΠΑΣΟΚ στο χτίσιμο της νέας ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, τώρα που ακόμη είναι στα μπετά.

Όμως, η πιο ασφαλής οδός για να πάει ο Τσίπρας στο Μαξίμου είναι ασφαλώς η πρόταση Μάνου για κοινή κάθοδο στις εκλογές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΣΥ, Δράσης.

Με τα εκκαθαριστικά της Εφορίας ανά χείρας οι Έλληνες θα ψηφίσουν αυτόν που «δεν τους έκρυψε ποτέ την αλήθεια», τον δικαιωμένο «προφήτη» της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης και της ανόδου της «νέας Αριστεράς» Μάνο.

Οι αγώνες του από ποτέ που χτυπούσε το ΠΑΣΟΚ εκ των έσω, ως βουλευτής Επικρατείας και πρώην «Ταύρος», δεν πρέπει να πάνε χαμένοι…

«Όλοι οι καλοί χωράνε» θα μου πείτε.

«Ακριβώς» θα σας απαντούσα…

Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου