ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Άστατος ο καιρός το Σαββατοκύριακο: Συννεφιές και κατά τόπους βροχές..

Μοιραστείτε το στο facebook





Άστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας και καλό καιρό στα νησιά του Αιγαίου, περιμένουμε σήμερα Σάββατο,. 26 Μαΐου 2012. Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα ορεινά και κατά τόπους ενδέχεται να είναι έντονα. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο δυτικοί – νοτιοδυτικοί έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια του νομού, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και διαστήματα ηλιοφάνειας, περιμένουμε το Σάββατο στηΘεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Σε Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία και Βόρειο Αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, αναμένουμε τηνΚυριακή, 27 Μαΐου 2012. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. 

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά 4 και στα νότια δυτικών διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου