ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

O τεχνολογικός πάροχος του ΟΠΑΠ τείνει να γίνει... κλειστό επάγγελμα!

Το Δ.Σ. του Οργανισμού ενέκρινε τον τεχνικό φάκελο της Intralot
Μοιραστείτε το στο facebook






Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ ενέκρινε την αποσφράγιση της οικονομικής προσφοράς της Intralot για τον διαγωνισμό επιλογής του τεχνολογικού παρόχου του.. κεντρικού συστήματος λειτουργίας των 11 παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.
Στην ανακοίνωσή του ο ΟΠΑΠ αρκέστηκε στο να αναφέρει ότι ο τεχνικός φάκελός της συγκεκριμένης εταιρείας κρίθηκε επαρκής και σύμφωνος με τους όρους, τις απαιτήσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης χωρίς να κάνει καμία αναφορά στον έτερο διαγωνιζόμενο την Lottomatica.
Αυτή η απόφαση δεν ξέρουμε εάν απογοήτευσε την Lottomatica ή εάν η ιταλική εταιρεία «αρκέστηκε» στον συνεταιρισμό με τον ΟΠΑΠ για την ιντερνετική δραστηριότητα του οργανισμού, που «κατά σύμπτωση» εγκρίθηκε την ίδια μέρα από το Δ.Σ. του ΟΠΑΠ.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στο διαγωνισμό για το κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ είχε συμμετάσχει και η Scientific Games, ένας από τους μεγαλύτερους διεθνώς τεχνολογικούς παρόχους με εμπειρία άνω των 40 ετών σε τέτοια έργα, η οποία επίσης αποκλείστηκε στα αρχικά στάδια της διαδικασίας χωρίς να ανακοινωθούν από τον ΟΠΑΠ οι λόγοι αποκλεισμού. Όπως και στην περίπτωση της Lottomatica δεν ξέρουμε εάν η απόφαση αυτή απογοήτευσε την Scientific Games.
Πάντως λίγο καιρό αργότερα ανακοινώθηκε η κοινή συμμετοχή στον διαγωνισμό για τα Κρατικά Λαχεία των ΟΠΑΠ, Intralot, Lottomatica & Scientific Games. Μάλλον ριγμένη όμως την βλέπουμε την Scientific Games, αν λάβουμε υπόψη τις παραπάνω αναθέσεις του οργανισμού.


Η ουσία πάντως είναι ότι για άλλη μια φορά η Intralot ενώ αναμενόταν να «φύγει από το παράθυρο»… «ξαναμπήκε από την πόρτα» και με «την βούλα» της αρτιότερης τεχνολογικά λύσης (σύμφωνα πάντα με την αρμόδια επιτροπή του διαγωνισμού).
Τελικά, ο τεχνολογικός πάροχος του ΟΠΑΠ τείνει να γίνει… κλειστό επάγγελμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου