ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Επικουρικό κεφάλαιο: Ουσιαστική επ΄άοριτον παύση πληρωμών με αιφνιδιαστική τροπολογία

Κόβονται οι αποζημιώσεις σε περίπτωση σωματικής βλάβης ή θανάτου σε τροχαία…

Για δεύτερη φορά, μέσα σε έναν χρόνο, το Υπουργείο Οικονομικών, ενδίδοντας στις ασφυκτικές πιέσεις της διοίκησης του..
«ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ» και της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, επανέφερε, αιφνιδιαστικά και πάλι (παραμονές του τελευταίου Σαββατοκύριακου), επηυξημένη και εμπλουτισμένη επί τα … χείρω, την (αποσυρθείσα τον Σεπτέμβριο του 2011 από τον τότε Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλο) κυριολεκτικά πρωτοφανή, κοινωνικά ανάλγητη και επικίνδυνη, αλλά και συνταγματικά ανακόλουθη ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, για αποζημιώσεις από τροχαία αυτοκινητικά ατυχήματα, επιβάλλοντας … ΝΟΜΙΜΗ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, για αόριστο χρόνο!!!!

Αν, τελικά, ψηφιστεί η πιο πάνω ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι, σε ό,τι αφορά τις ζημίες, που «καλύπτονται» από το ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, θα μείνουν χωρίς αποζημίωση, απορφανισμένες από θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα οικογένειες, ενώ χιλιάδες βαρειά τραυματισμένοι, ολικά ή μερικά ανάπηροι και παραπληγικοί παθόντες, θα μείνουν στον δρόμο και χωρίς τη στοιχειώδη ιατρική φροντίδα και νοσηλευτική περίθαλψη.

Παράλληλα ιδιοκτήτες και οδηγοί οχημάτων, που είχαν ασφαλιστεί κανονικά σε ήδη πτωχεύσασες Ασφαλιστικές Εταιρείες θα οδηγηθούν, είτε σε πλήρη οικονομική καταστροφή, είτε στις φυλακές (προσωπική κράτηση). Και αυτό γιατί θα κληθούν οι ίδιοι να αποζημιώσουν τους παθόντες εξ’ ολοκλήρου (θανατηφόρα τροχαία) ή κατά το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό τους (σωματικές βλάβες)...
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου