ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα (VIDEO)

Μοιραστείτε το στο facebook
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο κέντρο της Αθήνας για να συμμετάσχει στα συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται με αφορμή την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ...

Κλειστό είναι αυτή την ώρα το κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας. Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ γίνεται στο Σύνταγμα, όπου πλησιάζει αυτή την ώρα και η πορεία του ΠΑΜΕ.  Σε πάνω από 30 προσαγωγές έχει προχωρήσει ήδη η αστυνομία.

Στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα έφτασε και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον πρόεδρο του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς Die Linke Μπερντ Ρίξινγκερ. Οι Έλληνες δεν θα γίνουμε το πιόνι στην κρίση, δήλωσε ο ο κ.Τσίπρας
«Θα νικήσουν οι λαοί, που δεν θα διστάσουν να σπάσουν τις ταξικές τους αλυσίδες» δήλωσε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, προσερχόμενη στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
Από τις 10 το πρωί έχουν κλείσει οι σταθμοί Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι και Κατεχάκη, ενώ από τις 11.00 έως τις 16.00 το απόγευμα δεν θα κινούνται λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. Κανονικά θα λειτουργήσει ο Προαστιακός και τα δρομολόγια του Μετρό για το αεροδρόμιο.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν καλέσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, στις 13:00, ενάντια «στη συνεχιζόμενη αντεργατική, αντικοινωνική και υφεσιακή πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας».

Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν και οι λιμενεργάτες, οι οποίοι κήρυξαν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας. Η προσυγκέντρωση της Ένωσης Λιμενεργατών θα γίνει στις 12:30 στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά «των νέων βάρβαρων μέτρων και των εκβιασμών ΕΕ, κυβέρνησης και κεφαλαίου» θα πραγματοποιήσει και το ΠΑΜΕ στις 13:00 στην Ομόνοια.
Από τις 12:00 έως τις 15:00 έχει κηρυχθεί παναττική στάση εργασίας σε όλες οι δημόσιες υπηρεσίες.
Επίσης, η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) θα συμμετάσχει στα συλλαλητήρια, κηρύσσοντας στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι το πέρας του ωραρίου.

Πάνω από 90 προσαγωγές έχουν γίνει συνολικά από την αστυνομία, από διάφορα σημεία της Αθήνας και της υπόλοιπης Αττικής, στο πλαίσιο της πρόληψης επεισοδίων, με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.
Δύο από τους προσαχθέντες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα σπρέι πιπεριού και ένα καπνογόνο.  Μεταξύ των 90, είναι και νεαρός που προσήχθη από το Χαϊδάρι και έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» αλλά είναι ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Επίσης, το πρωί προσήχθη προληπτικά από την οδό Ερμού και ένας γιατρός, ο οποίος είναι γενικός γραμματέας των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Με αφορμή την προσαγωγή του έχουν συγκεντρωθεί άτομα έξω από τη ΓΑΔΑ, που διαμαρτύρονται και ζητούν την απελευθέρωσή του.
Δείτε:


Video streaming by Ustream

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου