ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο: Γυμνός άνδρας καβάλησε άγαλμα στο Λονδίνο

Μοιραστείτε το στο facebook
Λένε ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Μερικές φορές ανεβαίνει πάντως στα αγάλματα, απολύτως γυμνή..
Άγνωστος άνδρας ανέβηκε λοιπόν πάνω στο άγαλμα του Πρώτου Δούκα του Κέιμπριτζ, Πρίγκιπα Γεωργίου, ολόγυμνος, το απόγευμα της Παρασκευής. Έκατσε πάνω του για περισσότερες από τρεις ώρες, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω του αποκλεισμού που επέβαλε η αστυνομία στους γύρω δρόμους.
Σημειωτέον, ο πρωταγωνιστής του περιστατικού δεν πτοήθηκε καθόλου από το γεγονός ότι εκείνη την ώρα η θερμοκρασία που καταγράφηκε, έφτανε μόλις στους 8 βαθμούς Κελσίου.
Παρέλυσε το κέντρο του Λονδίνου
Η αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει το Whitehall στο κεντρικό Λονδίνο μέχρι να κατέβει από το άγαλμα της πλατείας Τραφάλγκαρ ο γυμνός καβαλάρης.
Οι αρχικές αναφορές της αστυνομίας έλεγαν ότι ο άνδρας μπορεί να κρατούσε μαχαίρι. Ωστόσο εκπρόσωπος της Scotland Yard δήλωσε τελικά πως ο γυμνός "έφιππος" δεν είχε μαχαίρι καθώς ήταν ολόγυμνος πάνω στο μπρούντζινο άλογο.
Νωρίτερα είχε αποσπάσει το μπρούντζινο σπαθί του αγαλματένιου Δούκα και το ανέμιζε στον αέρα φωνάζοντας ακατάληπτες φράσεις. Οι αστυνομικοί πάντως είπαν πως ουδείς κατάλαβε πιο ήταν το κίνητρο του άνδρα.
Σημειώνεται ότι το Whitehall βρίσκεται στην Τραφάλγκαρ πολύ κοντά στο Κοινοβούλιο ενώ στην περιοχή εδρεύουν υπουργεία όπως το Άμυνας. Κάτι που επεξηγεί και την άμεση κινητοποίηση των Αρχών.
Αστυνομικός μιλώντας στη Huffington Post είπε ότι ο άνδρας ανέβηκε στο άγαλμα πλήρως ντυμένος και στη συνέχεια άρχισε να βγάζει ένα ένα τα ρούχα του. Ακολούθησε αποκλεισμός της περιοχής κάτι που εξόργισε τους διερχόμενους οδηγούς.
"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν αποκλείσει ένα ολόκληρο τετράγωνο για έναν γυμνό άνδρα, αυτό είναι γελοίο!", είπε χαρακτηριστικά ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες οδηγούς που έμειναν εγκλωβισμένη στο μποτιλιάρισμα που δημιουργήθηκε για αρκετή ώρα.
Η κατάληξη της ιστορίας;
Ο περίπου 30 χρονών γυμνιστής, κατέβηκε από το άγαλμα και αφού συνελήφθη, οδηγήθηκε σε κλινική για να διαπιστωθεί η ακεραιότητα (ή προφανής διαταραχή) της ψυχικής του υγείας.
Ο Πρίγκιπας Γεώργιος, Πρώτος Δούκας του Κέιμπριτζ, γεννήθηκε το 1819 στη Γερμανία και ήταν γιος του Πρίγκιπα Αδόλφου, επίσης Δούκα του Κέιμπριτζ και δέκατο παιδί του έβδομου γιου του Βασιλιά Γεωργίου του Τρίτου.
Κατετάγη στον Βρετανικό στρατό και ανέλαβε επικεφαλής των στρατιωτικών επιχειρήσεων από το 1856 μέχρι το 1895. Πέθανε από στομαχικές διαταραχές το 1904. Ο τίτλος του ως Δούκας του Κέιμπριτζ είχε "αραχνιάσει" μέχρις ότου η Βασίλισσα Ελισάβετ να αποφασίσει να τον απομείνει στον εγγονό της Γουίλιαμ, 107 χρόνια μετά την απονομή του εν λόγω τίτλου, στον αμέσως προηγούμενο προκάτοχο του.
108 χρόνια μετά τον θάνατο του λοιπόν, ο Πρίγκιπας Γεώργιος "είδε" έναν γυμνό άνδρα να κατοικοεδρεύει πάνω στο κεφάλι του για πάνω από 3 ώρες.

Whitehall Statue από CDemo83
dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου