ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ο Αλέξης ζήτησε εκλογές

Τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές πάμε σε… εκλογές. Αυτό είναι το σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον κυβερνητικό συνασπισμό,.
ζήτησε να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και να πάμε σε άμεση διεξαγωγή εκλογών ώστε να αποφασίσει ο κόσμος αν θέλει το Μνημόνιο. Προφανώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει…. κρυφές καβάντζες με τις οποίες θα πληρώσει μισθούς και συντάξεις και θα διασφαλίσει τις καταθέσεις των Ελλήνων στις τράπεζες. Ή έχει κάνει κρυφές συμφωνίες με τη Μέρκελ και τους άλλους δανειστές ώστε να συνεχίσουν να δανειοδοτούν μια χώρα που όχι μόνο δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της αλλά και κοροϊδεύει τον ίδιο της τον εαυτό.
Το σχέδιο του Τσίπρα είναι προφανώς η καταγγελία της δανειακής σύμβασης και… γαία πυρί μειχθήτω. Μιλώντας στην Κ.Ο. του ομάδα κάλεσε τον κόσμο αλλά και τους βουλευτές του σε… ειρηνικό ξεσηκωμό ενώ τόνισε πως «σε αυτή την κρίσιμη καμπή για το τόπο και για το λαό, μόνο μια λύση υπάρχει και είναι πολιτική λύση: εκλογές για να μιλήσει ο λαός, για να σταματήσουμε τη καταστροφή της οικονομίας και της δημοκρατίας στον τόπο μας».
Φαίνεται επίσης ότι του άρεσε το τσιτάτο που εφηύρε και συνέχισε να μιλά για Μερκελιστές. «Δεν μας κυβερνούν ευρωπαϊστές, αλλά μερκελιστές» είπε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας μάλιστα πως «ο κ. Σαμαράς έχει μετατραπεί σε άφωνο προεκλογικό χειροκροτητή της Μέρκελ».
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η εφαρμογή των μέτρων ύψους 19 δισ. για την επόμενη τετραετία ισοδυναμεί με θάνατο, ενώ αναφερόμενος στη δόση των 31,5 δισ. είπε πως θα δοθεί για να σωθεί η Ευρωζώνη, όχι η Ελλάδα. Κατηγορώντας την κυβέρνηση πως εκβιάζει τον ελληνικό λαό, τόνισε πως οι μισθοί και οι συντάξεις κινδυνεύουν μόνο από το μνημόνιο «και την τρικομματική κοινοπραξία». «Με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα η κυβέρνηση Σαμαρά υπογράφει τη χρεοκοπία του ελληνικού λαού» πρόσθεσε, ενώ τόνισε πως «είναι ώρα η κυβέρνηση αυτή να φύγει». Απευθυνόμενος στους βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση, τους ζήτησε να καταψηφίσουν «τα μέτρα καταστροφής και τον προϋπολογισμό».
Προφανώς ο κ. Τσίπρας είτε λόγω απειρίας είτε επειδή ξέρει ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο «έκαψε« το χαρτί της πρότασης για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Θα μπορούσε να το κάνει αλλά τώρα, με το να επικαλείται τον ελληνικό λαό, μάλλον, μας θυμίζει το γνωστό ανένδοτο με το λαγό που βρίζει το λιοντάρι κι όταν το τελευταίο του ζητά το λόγο ο έξυπνος λαγός φωνάζει: «Ε, λέμε και καμιά μα… κία να περνά η ώρα».
«Ας πείσει πρώτα ο κ. Τσίπρας τις συνιστώσες του ότι είναι έτοιμος να κυβερνήσει και μετά να ζητήσει εκλογές», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου