ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Μοιραίοι κι άβουλοι διοικούν την ΕΡΤ

Για ακόμη μια φορά θα ασχοληθούμε με την ΕΡΤ, όχι γιατί έχουμε εμμονή με το Ραδιομέγαρο, αλλά διότι αφού πληρώνουμε με τα λεφτά μας όλους αυτούς που..
κάνουν κουμάντο χωρίς να μας ρωτάνε, τουλάχιστον ας βγάλουμε το άχτι μας.
Έγινε λοιπόν την Παρασκευή διοικητικό συμβούλιο όπου συζητήθηκε και το θέμα της απομάκρυνσης των Κ. Αρβανίτη και Μ. Κατσίμη από την πρωινή ζώνη. Η κίνηση αυτή της διοίκησης έχει προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών, απεργίες, συζητήσεις για λογοκρισία και άστοχες ενέργειες του διευθυντή Αιμίλιου Λιάτσου αλλά και του διευθύνοντος συμβούλου Ν. Σίμου.
Μία εβδομάδα τώρα ασχολείται όλος ο κόσμος με το αν έκανε καλά η διοίκηση της ΕΡΤ που έκοψε τους δημοσιογράφους για τα σχόλιά τους σχετικά με βασανισμούς στη ΓΑΔΑ ή αν πρόκειται για ωμή παρέμβαση στην ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας. Και αφού επί μέρες «ξεκατινιάζονται» παρουσιαστές και διοίκηση, ο κ. Σίμος βγάζει την Παρασκευή ανακοίνωση που λέει ότι μόνο προσωρινά απομακρύνθηκαν οι δημοσιογράφου διότι «εάν τυχόν η απομάκρυνση των εν λόγω δημοσιογράφων προσλάμβανε μόνιμο χαρακτήρα θα επρόκειτο για ένα μέτρο ακραίο, δυσανάλογα επαχθές και περιοριστικό της δημοσιογραφικής ελευθερίας και, ως τέτοιο, θα κινδύνευε να αδικήσει την εμπεδωμένη στο τηλεοπτικό κοινό εικόνα σοβαρότητας, αντικειμενικότητας και πολυφωνίας που γενικώς έχει και οφείλει να έχει η ΕΡΤ ως αξιόπιστη δημόσια τηλεόραση».
Μα τότε γιατί απομακρύνθηκαν… προσωρινά; Για τιμωρία σαν κι αυτή που βάζει τα άτακτα παιδάκια στη γωνία; Έχουν κάνει παράπτωμα; Αν ναι τότε να πάνε σπίτι τους. Έτσι λειτουργεί ο σύγχρονος ιδιωτικός τομέας κι όχι φυσικά η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ.
Όμως, αντί να διορθώσουν ένα σφάλμα με κάτι σωστό, οι κ. Σίμος και Λιάτσος κάνουν κι άλλο λάθος. Τρομοκρατημένοι από την κατακραυγή για την ωμή παρέμβασή τους και την ολοφάνερη λογοκρισία, αλλά και φοβούμενοι ότι οι απεργίες της ΠΟΣΠΕΡΤ θα διαλύσουν την ΕΡΤ την ώρα που η χώρα έχει ανάγκη από σωστή και έγκυρη ενημέρωση, έκαναν όπισθεν ολοταχώς.
Ακόμη και δίκιο να είχαν δηλαδή το έχασαν και οι κ. Αρβανίτης και Κατσίμη μέχρι και μήνυση για προσβολή προσωπικότητας μπορούν να τους κάνουν. Τρελά πράγματα δηλαδή από μια διοίκηση που δε μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αλλά γιατί να περιμένουμε κάτι άλλο; Δείτε ποιος είναι και τι έκανε ο Λιάτσος και θα καταλάβετε που πάει η ενημέρωση στην ΕΡΤ.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου