ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Αίσχος, €1 πουλάνε το νερό στο χιονοδρομικό της Αράχωβας στο chalet! Ντροπή τους και ξεφτίλα τους!

Μοιραστείτε το στο facebook
Είναι απαράδεκτο στη σημερινή εποχή να πουλάνε €1 το νερό σε μέρη που ο πολίτης δεν έχει εναλλακτική επιλογή. Σύμφωνα με νόμο του κράτους ..
ένα μικρό μπουκαλάκι νερό υποχρεωτικά πρέπει να έχει ανώτερη τιμή €0,50. Στην Αράχωβα και συγκεκριμένα στο Χιονοδρομικό Κέντρο πουλάνε στα chalets το μικρό μπουκαλάκι στην τιμή του €1.
Πρόκειται για καθαρή αισχροκέρδεια που προσβάλλει όχι μόνο τους πολίτες αλλά και το κράτος. Ζητούμε τώρα να παρέμβει το ΣΔΟΕ προκειμένου να ελέγξει τη νομιμότητα των κυλικείων του Χιονοδρομικού Κέντρου όσον αφορά στις τιμές που προσφέρουν τα αγαθά στον κόσμο τους. Επειδή όμως αυτό μπορεί να καθυστερήσει, καλούμε όλους τους αναγνώστες μας να μποϊκοτάρουν ευθέως σκληρά και κάθετα τα chalets και τις παροχές τους στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού!
Προσοχή: Σε καμία περίπτωση δεν φταίει το βουνό και η Αράχωβα. Όσοι πηγαίνουμε και απολαμβάνουμε το χιόνι να φροντίζουμε να φέρνουμε νερό από το σπίτι μας και να φτιάχνουμε σαντουϊτσάκια για εμάς και τα παδιά μας.
ΤΩΡΑ μποϊκοτάζ σε αυτούς που δεν σέβονται την οικονομική κατάσταση του ελληνικού λαού. Να τους πολεμήσουμε με τα ίδια τους τα όπλα, δηλαδή το χρήμα. Προσπαθήστε το συγκεκριμένο άρθρο να το στείλετε όπου μπορείτε.
Το travelstyle.gr ξεκινάει πόλεμο μέχρι η τιμή στο μικρό μπουκαλάκι νερό από €1 να πάει €0,50.

1 σχόλιο:

  1. Αυτός που θα πάει στην Αρράχωβα έχει και τα φράγκα και την άνεση να πληρώσει και 1 και 2 και 5 ευρώ το μικρό μπουκαλάκι νερού.Αυτός που δεν έχει στον ήλιο μοίρα να μήν πάει στην Αρράχωβα,να κάτσει στα αυγά του!Η Αρράχωβα ήταν και είναι όπως σχεδόν όλοι οι χειμερινοί προορισμοί απο τους πιό ακριβούς μαζεύοντας την αφρόκρεμα της Αθήνας αλλά και άλλα ''πακέτα'' από άλλους νομούς.Οπότε αφήστε τα δήθεν ψεύτικα ρεπορτάζ και τις δήθεν κραυγές αγωνίας περί ακριβού νερού κλπ κλπ στην Αρράχωβα.Δεν έχεις λεφτά?Ε δεν πας σε σαλέ μεγάλε πως να το κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή