ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Πληρώνουμε 1 εκατ. ευρώ για τα μάτια της Ανθής Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ!

Λεφτά... υπάρχουν! Όταν μιλάμε για την «γαλάζια» παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Ανθή Σαλαγκούδη που επί τρεις μήνες πληρωνόταν για να κάνει πρόβες!..

Η «γαλάζια» παρουσιάστρια Ανθή Σαλαγκούδη έκανε τελικά το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην ΕΡΤ μέσα από την εκπομπή με τον ευφάνταστο τίτλο «136».
Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» η εκπομπή της όμορφης Ανθής όμως έχει γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο στο Ράδιομέγαρο, μια και στους διαδρόμους κρατάνε την κοιλιά τους όταν, ερμηνεύοντας τι θέλει να πει... ο ποιητής με το «136», αναφέρονται σκωπτικά στον αριθμό των ημερών που η ωραία - πλην άπειρη - Ανθή περιφέρεται ασκόπως στους μουντούς ορόφους μέχρι να καταφέρει επιτέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Η κ. Σαλαγκούδη, κόρη του πρώην υφυπουργού Γ. Σαλαγκούδη, βρισκόταν επί 90 ημέρες στην ΕΡΤ (από τις 17 Σεπτεμβρίου) έχοντας προσληφθεί ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων με μισθό 3.500 ευρώ μηνιαίως!
Και αφού η εκπομπή κατάφερε επιτέλους μετά από 3 μήνες να βγει «στον αέρα» τα κόστη που δημοσιεύει το «Έθνος» είναι εξωφρενικά:

- Το κόστος παραγωγής μόνο για τα πρώτα 60 επεισόδια ανέρχονται στα 302.770 ευρώ. Στο 20ετές εισόδημα δηλαδή ενός μέσου Έλληνα.

- Παράλληλα 24.980 ευρώ πλέον ΦΠΑ θα καταβληθούν στον παραγωγό σύμφωνα με τις μισθοδοτικές καταστάσεις και στις θεωρημένες ΑΠΔ και ΙΚΑ.

- 22.000 ευρώ αναφέρει το κοστολόγιο της εκπομπής για έξοδα προεργασίας των συντελεστών παραγωγών, χωρίς εξήγηση για το τι σημαίνει αυτό.

- 23.240 ευρώ για έξτρα αναγκαία έξοδα παραγωγής όπως σώμα εφημερίδων, γραμματεία γραφείου παραγωγής, έξοδα συνεργείων, έξοδα φιλοξενίας κ.α. Δηλαδή η ΕΡΤ δεν έχει «σώματα» εφημερίδων από άλλα τμήματα; Δεν διαθέτει γραμματείς;

Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με το Έθνος μόνο για τα 60 πρώτα επεισόδια. Αν δηλαδή η εκπομπή μακροημερεύσει τότε τα νούμερα θα γίνουν... επταψήφια.

Θα πληρώνουμε δηλαδή 1 εκατ. ευρώ για τα... μάτια της Ανθής!

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου