ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ...

Μοιραστείτε το στο facebook
Tα δράματα με νέους ανθρώπους δεν έχουν τελειωμό στην Ηλεία. Η 19χρονη Μαρία..
Χριστοπούλου κόρη του γνωστού λογιστή Αχιλλέα Χριστόπουλου έχασε το μεσημέρι της Πέμπτης τη μάχη για τη ζωή, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Καλαμάτας σύμφωνα με το dete.gr
Βρισκόταν εκεί από τις 29 Νοεμβρίου σε πολύ κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς όσο περνούσαν οι μέρες να ελαττώνουν τις ελπίδες τους, αφήνοντας στο τέλος τους δικούς της να πιστεύουν και να περιμένουν μόνο σε ένα θαύμα.
Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι της Πέμπτης, η καρδιά της έπαψε να χτυπά. Η σοβαρή βλάβη που είχε υποστεί ο εγκέφαλός της από το τροχαίο του οποίου υπήρξε θύμα, επιβάρυνε σταδιακά την υγεία της οδηγώντας στο τέλος.
Η 19χρονη Μαρία, φοιτήτρια της Γεωπονικής Σχολής Αθηνών στο 2ο έτος στις 29 Νοεμβρίου επέστρεφε στον Πύργο από την πρωτεύουσα μέσω Τριπόλεως. Μετά την Τσακώνα «κατέβαινε» προς το Καλό Νερό, όταν το κακό συνέβη στο ύψος του χωριού Βασιλικό. Με το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ένα άλλο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.
Το μπλε αυτοκίνητο της Μαρίας, μετά τη σύγκρουση κόπηκε σα χαρτί στα δύο και η 19χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στα πόδια. Άμεσα στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση για να μεταφερθεί η νεαρή κοπέλα στο πλησιέστερο νοσοκομείο που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τα σοβαρά τραύματά της.
Έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου οι γιατροί άρχισαν να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Το σοβαρό οίδημα που είχε προκληθεί από το ατύχημα στον εγκέφαλο, λιγόστευε τις ελπίδες για τους γονείς της Μαρίας και την ίδια. Δεν έπαψαν να βρίσκονται δίπλα της ο πατέρας της Αχιλλέας και η μητέρα της Ευαγγελία, τα αδέρφια της Σάκης και Ελένη, ο παππούς της Σάκης Χριστόπουλος οι γιαγιάδες της... Όσο και αν προσεύχονταν στο Θεό, η μοίρα φάνηκε πως είχε γράψει άλλα για το κορίτσι τους.
Οι γιατροί δεν έδιναν πλέον ελπίδες επιστροφής και μόνο ένα θαύμα θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα... Ένα θαύμα που δεν ήρθε ποτέ. Η είδηση του θανάτου της το μεσημέρι της Πέμπτης βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου