ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Κανείς πολιτικός δεν πρόκειται να τιμωρηθεί αν δεν αλλάξει το Σύνταγμα

Μοιραστείτε το στο facebook
Το άρθρο αυτό αφιερώνεται σε όσους, είτε από πολιτική αφέλεια είτε επειδή είναι βαλτοί, προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι..
πρώτα πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τη σημερινή τραγωδία της Ελλάδας με το υπάρχον Σύνταγμα και μετά, αφού απαλλαγούμε από τους υπεύθυνους πολιτικούς, τότε να... φτιάξουμε Νέο Σύνταγμα.
Για όλους αυτούς, ελπίζουμε η χθεσινή απόφαση της Βουλής η οποία απάλλαξε πλήρως όλους εκείνους τους πολιτικούς που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση, να ήταν ένα γερό σοκ προκειμένου να συνέλθουν.
Καμία τιμωρία κανενός πολιτικού δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει όσο το Σύνταγμα αφαιρεί τις υποθέσεις αυτές από την αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης και τις αναθέτει στους ίδιους τους πολιτικούς προκειμένου να καταδικάσουν τους εαυτούς τους. Για να υπάρξει δικαστικός έλεγχος της ευθύνης όλων αυτών που οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση, θα πρέπει το ταχύτερο να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας. Αν αυτό δεν γίνει συνείδηση και λαϊκή απαίτηση, τότε να μην περιμένουμε ποτέ, όχι μόνο τιμωρία των μέχρι τώρα υπευθύνων, αλλά ούτε και των μελλοντικών.


Η αλλαγή του Συντάγματος προκαλεί διακοπή του ισχύοντος συνταγματικού δικαίου και δημιουργία νέου πρωτογενούς δικαίου, οπότε και ο νέος συντακτικός νομοθέτης δεν δεσμεύεται από τους ορισμούς του παλιού Συντάγματος. Αντιθέτως η αναθεώρηση του ισχύοντος Συντάγματος, την οποία προωθεί τώρα το σάπιο πολιτικό σύστημα, δεν προκαλεί διακοπή δικαίου, τουναντίον διασφαλίζει τη συνέχειά του και επομένως και τον μη δικαστικό έλεγχο των υπευθύνων. Για περισσότερα επί του θέματος αυτού δείτε και
Μόνο με αλλαγή του Συντάγματος θα τιμωρηθούν οι πολιτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου