ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει … θέμα και βρήκε την λίστα Λαγκάρντ

H Νάντια Βαλαβάνη είναι συμπαθής παρουσία, μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει να παρουσιάσει ακρότητες και παραλογισμούς, στο μέτρο φυσικά του..
κόμματος στο οποίο στεγάζεται. Με καλό παρελθόν, μέλος της γενιάς του Πολυτεχνείου που τα τελευταία χρόνια μόνο έχει ενεργό παρουσία στην πολιτική.

Τι την ήθελε λοιπόν τη δήλωση ότι στη νέα λίστα Λαγκάρντ που ήρθε την Παρασκευή στην Ελλάδα υπάρχουν 600 ονόματα παραπάνω από την παλιά λίστα που είχε δημοσιεύσει και ο Βαξεβάνης; Και μαζί με την κ. Βαλαβάνη και κάποιοι παραδημοσιογραφούντες που άρχισαν να δημιουργούν κλίμα, προτού καν η λίστα φτάσει στα χέρια των εισαγγελέων.

Βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ, με στομφώδες ύφος και ζητά κάθαρση, μέμφεται την κυβέρνηση γιατί καθυστέρησε να παραλάβει τη λίστα και επιχειρεί να εμφανιστεί ως ο μοναδικός τιμητής της δικαιοσύνης στην Ελλάδα.

Όμως, από πού ξέρει η κ. Βαλαβάνη και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχουν 600 ονόματα περισσότερα στη νέα λίστα; Έχουν πληροφορίες εκ των έσω; Τους έδωσε κανείς τη λίστα και τη μελέτησαν; Ξέρουν αυτοί κάτι παραπάνω που δεν ξέρει η κυβέρνηση, ο Στουρνάρας, οι εισαγγελείς ή ακόμη και η ΕΥΠ; Και γιατί δεν περιμένουν την έρευνα και τα αποτελέσματά της;

Από την άλλη γιατί μέμφονται τον Στουρνάρα που, όπως, λένε καθυστέρησε επί τρεις μήνες να παραλάβει τη λίστα; Υπονοούν κάτι;

Συμπερασματικά: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να δημιουργήσει θέμα προκειμένου να καλύψει το αποτυχημένο ταξίδι του Τσίπρα στη Γη της δικής του Επαγγελίας. Όπως επίσης και να καλύψει το γεγονός ότι δημοσκοπικά δεν προσελκύει ψηφοφόρους ενώ οι αγώνες στους δρόμους που ονειρεύεται δεν τους βγαίνουν.

Με το να δημιουργήσει ντόρο για τη λίστα Λαγκάρντ και να εμφανιστεί αυτός ως το μόνο κόμμα που ενδιαφέρεται για κάθαρση, απλά επιβεβαιώνει την αδυναμία του να παράξει πολιτική. Αρκείται στις φωνές της… Ζωής Κωνσταντοπούλου και στον ντόρο που θα δημιουργήσουν οι αποκαλύψεις ή οι δήθεν αποκαλύψεις.

Όλος ο κόσμος, και ειδικά αυτή η κυβέρνηση θέλει να βγουν στο φως τα πάντα σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ. Ας αφήσουν λοιπόν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, κι ας πάψουν να το παίζουν προφήτες. Το έχουν ξανακάνει άλλωστε και έπεσαν παταγωδώς έξω.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου