ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ ζητάει και τα ρέστα για τη λιστα Λαγκάρντ

Μοιραστείτε το στο facebook
Δεν φτάνει που ο σημερινός πρόεδρος του και πρώην υπουργός Οικονομικών, κ.Ε.Βενιζέλος, δεν έκανε τίποτε για τη λίστα Λαγκάρντ,.
με αποτέλεσμα το κράτος να μην εισπράξει ούτε ένα ευρώ, τώρα προσπαθεί να ρίξει όλη την ευθύνη στον επίσης πρώην υπουργό Οικονομικών, Γ.Παπακωνσταντίνου, και ο πρώτος να αποποιηθεί πάσης ευθύνης.
Το θέμα είναι απλούστατο: Και οι δύο έχουν εξίσου σοβαρές και μεγάλες ευθύνες. Τα υπόλοιπα είναι για να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Φαίνεται όμως, ότι εκεί στο ΠΑΣΟΚ κάτι ξέρουν για τη νέα λίστα Λαγκάρντ που έφτασε από τη Γαλλία, και σπεύδουν να προλάβουν (!).
Ιδού η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τη νέα λίστα Λαγκάρντ:
Για πολλοστή φορά ο ελληνικός λαός και το πολιτικό σύστημα της χώρας γίνονται «στο ίδιο έργο θεατές» με αφορμή πάλι την υπόθεση της λεγόμενης  λίστας Λαγκαρντ και τη διενεργούμενη έρευνα διασταύρωσης των στοιχείων   από τους οικονομικούς εισαγγελείς.
Το ΠΑΣΟΚ έχει ξεκαθαρίσει εξαρχής ότι είναι αυτό που κατεξοχήν θέλει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης σε όλα τα επίπεδα γιατί και πάλι έγινε ο στόχος οργανωμένης παραπληροφόρησης και συκοφαντίας. Το εθνικό συμφέρον απαιτεί να λάμψει η αλήθεια για όλους και για όλα. To ταχύτερο να ολοκληρωθεί η διασταύρωση των στοιχείων από την Δικαιοσύνη και να ενημερωθούν η Βουλή και ο ελληνικός λαός χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση.
Όμως, σε αυτό το κακόγουστο έργο κατασυκοφάντησης προσώπων, πρωταγωνιστές είναι και πάλι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία αναπαράγουν χωρίς αιδώ ύποπτες διαρροές και αδιασταύρωτες δήθεν δημοσιογραφικές πληροφορίες. Μάλιστα, δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν  τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς καταθέτοντας αστήρικτες ερωτήσεις στην Βουλή με στόχο να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις εις βάρος πολιτικών προσώπων.
Ας μη κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που έθεσε αμέσως στη διάθεση των αρχών το άτυπο αντίγραφο που είχε διατηρηθεί άθικτο στο γραφείο του, όταν άλλοι έλεγαν οτι αυτό δεν διατηρήθηκε στο αρχείο του ΣΔΟΕ και άλλοι ότι χάθηκε το αρχικό CD.
Τι χρειάζεται για να καταλάβουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ως Υπουργός Οικονομικών, ενημερώθηκε απλώς από το ΣΔΟΕ για την ύπαρξη του υλικού αυτού, δύο ολόκληρους μήνες μετά την περιέλευσή του στο ΣΔΟΕ και αφού το υλικό αξιολογήθηκε από αυτό;
Ποιος «απέκρυψε» από την αρμόδια υπηρεσία υλικό που αυτή ήδη είχε και για το οποίο αυτή ενημέρωσε εκ των υστέρων τον τότε Υπουργο;

Καλούμε συνεπως την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει άμεσα θέση και να αποδοκιμάσει όσα στελέχη του συκοφαντούν και «ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα» με τελικό στόχο όχι μόνο πολιτικούς τους αντίπαλους, αλλά  την ίδια την πολιτική,δηλαδή την δημοκρατια .
Καλούμε και όσους ανεύθυνα  και για μικροκομματικούς λόγους βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα, να αναλογιστούν πού οδηγεί η στάση τους αυτή την ιδια τη χώρα.
www.pasok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου