ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Κάποιος να μαζέψει τον Ζερβό της ΔΕΗ και τους άλλους καρεκλοκένταυρους

Μοιραστείτε το στο facebook
Έλα μωρέ, 15 ευρώ το μήνα, δηλαδή 30 ευρώ περισσότερα σε κάθε λογαριασμό θα πληρώσουν τα φτωχά και μεσαία νοικοκυριά. Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν τις επερχόμενες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ ορισμένοι καρεκλοκένταυροι που τα 15 ευρώ είναι οι καφέδες τους για μία ημέρα. Έτσι, λοιπόν ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός, πήγε στη Βουλή και με προκλητικό τρόπο είπε ότι είναι μνημονιακή υποχρέωση να αυξηθεί η ΔΕΗ έως και 49%. Αυτό σημαίνει ότι νοικοκυριά με μηνιαία κατανάλωση τον μήνα 0 – 800 κιλοβατώρες (κυρίως 2η ή 3 κατοικία εξοχικές κατοικίες, κλειστά σπίτια) αύξηση κατά 48.7% ή 10 ευρώ το μήνα. Νοικοκυριά με 1.400 – 1.600 κιλοβατώρες (συντριπτική πλειοψηφία των 2,5 εκατομμυρίων καταναλωτών χαμηλής τάσης)  η μέση αύξηση θα είναι 24-25% που σημαίνει 15 ευρώ επιβάρυνση κάθε μήνα.
Τίποτε δηλαδή κατά τον κ. Αρθούρο. Για μια οικογένεια με άνεργα μέλη ή με μισθό 500 ευρώ το μήνα ή έναν συνταξιούχο του ΟΓΑ με 330 ευρώ, το να πληρώσει αυτά τα 15 ευρώ είναι ψίχουλα.
Κάποιος πρέπει να τους μαζέψει όλους αυτούς που κοιτάνε μόνο τους αριθμούς και τίποτε άλλο.
Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι την ώρα που τα έλεγε όλα αυτά, σύμφωνα με δικά του στοιχεία το σύνολο των καταναλωτών οφείλει προς τη ΔΕΗ 1,2 δις ευρώ. Από αυτά τα 660 εκατομμύρια προέρχονται από νοικοκυριά που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις νέες συνθήκες.
Αυτοί δηλαδή από τους οποίους ζητά το 15άρι το μήνα δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς. Είναι ή δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν ακόμη περισσότερο που δε θα πληρώνουν;
Δε μπορεί, λοιπόν, τα λάθη του παρελθόντος, την έλλειψη επενδύσεων και ανανέωσης των εργοστασίων και τα «χαριστικά» τιμολόγια σε επιχειρηματίες αλλά και συνδικαλιστές να τα πληρώσουν τα νοικοκυριά.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου