ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ελένη Μενεγάκη: Απέλυσε έγκυο υπάλληλό της;;;

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ΚΥΡΙΑΣ Μενεγάκη. Μπορεί μέσα σε μια νύχτα...
ή καλύτερα μέσα σε μια ώρα να διώξει κάποιον απο δίπλα της, επειδή δε φοράει το σωστό χρώμα, είναι λίγο όμορφος-η παραπάνω, δεν ταιριάζουν αστρολογικά, παρά το γεγονός ότι αυτός κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Πολύ καλύτερα απο άλλους που τόσα χρόνια δίπλα της έχουν βγάλει κάλους απο το γλείψιμο. Οι πληροφορίες μας είναι πολύ συγκεκριμένες και αφορούν την Λ.Γ (τα στοιχεία της είναι στη διάθεσή μας). Το κορίτσι ήταν στην εκπομπή της με σύμβαση. Δούλευε πολλές πολλές ώρες, κάλυπτε κενά παραγωγής, σήκωνε τηλέφωνα, οργάνωνε link και συνεργεία, έκανε ροή, μέχρι και μέρος της δουλειάς της αρχισυντάκτριας της Ελενίτσας.

Κάποια στιγμή λοιπόν μέσα στο Νοέμβριο ενημερώνεται απο τον Διευθυντή παραγωγής της εκπομπής Κεβόρκ ντε Σαρκισιάν ότι η Ελένη δε θέλει να την ξαναδεί. Το κορίτσι σάστισε. Χωρίς λόγο. Α...ξέχασα να σας πω ότι ήταν και εντυπωσιακή. Όμορφη ρε παιδί μου. Δεν περνούσε απαρατήρητη. Αμέσως σηκώθηκε και πήγε στην επιθεώρηση εργασίας στο Πικέρμι να κάνει καταγγελία. Ενημέρωσε για την εγκυμοσύνη της και οι υπεύθυνοι της έδωσαν οδηγίες για το πώς να κινηθεί. Ζήτησε να μάθει απο τον Κεβόρκ την αιτία και δεν πήρε απάντηση ΠΟΤΕ. Όταν μαθεύτηκε ότι απευθύνθηκε στην επιθεώρηση-κάποιοι θορυβήθηκαν- την κάλεσαν στο γραφείο και σιωπηλά συμφώνησαν να την πληρώσουν μέχρι τον Δεκέμβριο. Για όσους δε γνωρίζουν στην τηλεόραση για κάθε σεζόν «τρέχουν» συνήθως δυο συμβάσεις.

Μια απο τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο και μια άλλη απο τον Γενάρη μέχρι και τέλος Ιουνίου. Όπως ήταν φυσικό το κορίτσι μπορεί να πληρώθηκε μέχρι τον Δεκέμβριο, ωστόσο κανείς δεν ανανέωσε τη σύμβασή της, με αποτέλεσμα να την αφήσουν με την κοιλιά τούρλα στα αζήτητα. Έχει περάσει καιρός απο τότε. Μέχρι και σήμερα κανείς δεν έχει δώσει απάντηση στις ερωτήσεις της. Αφήστε που μαζί με την απόλυσή της, κάποιοι φρόντισαν να της κλείσουν πόρτες και σε άλλα μαγαζιά...όπως την πάλαι ποτέ κραταιά On Productions. Αυτά για να δείτε το πραγματικό πρόσωπο κάποιων και να ξυπνήσετε! Και έρχονται κι άλλα...σε μερικές μέρες!!!

www.gossip-tv.gr

1 σχόλιο: