ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ STAR ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Μοιραστείτε το στο facebook
Π ρ ο ς: Τον υπεύθυνο των τηλεοπτικών εκπομπών του STAR TV.
-Με την παρούσα μου επιστολή θα ήθελα..

να διαμαρτυρηθώ για το περιεχόμενο της μεσημεριανής εκπομπής σας «Μίλα», της κας Τατιάνας Στεφανίδου , της 29ης Νοεμβρίου 2012.
-Μας παρουσιάσατε λοιπόν μία οικογένεια Μωαμεθανών μεταναστών από το Πακιστάν, με θέμα την υποχρέωση να φορέσει μπούρκα η δεκατετράχρονη κόρη τους ταυτοχρόνως με την....
ενηλικίωσή της(!).
-Επί τη ευκαιρία λοιπόν αυτού του θέματος, μας παρουσίασε ο πατέρας της οικογένειας κάποια από τα ήθη και τα έθιμα των μουσουλμάνων γενικότερα και προσπάθησε να μας πείσει σε πόσο πολύ «ωραία κοινωνία» ανήκουν, «ηθική» προ πάντων και ούτε λίγο ούτε πολύ, μας είπε πως οι γυναίκες δεν καταπιέζονται καθόλου και γενικώς χαίρουν της πλήρους εκτιμήσεως από τους άντρες και είναι ευτυχισμένες από την ζωή τους γενικότερα και το κερασάκι στην τούρτα ήταν και το τελευταίο που είπε ο Μωαμεθανός κύριος ότι « ο Μωάμεθ διδάσκει ΑΓΑΠΗ και ΕΙΡΗΝΗ!!!!!!!

-Ανήκουστο!!! Σε ποιούς απήυθηνε αυτά τα ψέματα; Δεν ξέρουμε τι διδάσκει το Κοράνι και τι συμβαίνει στις μουσουλμανικές κοινωνίες;

Όλοι μας τα γνωρίζουμε πολύ καλά και από άπειρα δημοσιεύματα αλλά και από πάρα πολλά βιβλία που έχουν γράψει μουσουλμάνες, οι οποίες κατάφεραν και διέφυγαν στην Δύση και εκεί μέσα περιγράφονται φρικτά πράγματα!

-Τώρα εσείς ως τηλεοπτικό κανάλι ποιόν σκοπό εξυπηρετείτε, με το να παρουσιάζετε στην ελληνική κοινωνία μία τέτοια εκπομπή και να προσπαθούν αυτοί οι «κύριοι» μέσω αυτής, να μας πείσουν για το αντίθετο από αυτό, που όλη η υφήλιος γνωρίζει;

Προσπαθείτε να μας τους επιβάλλετε τώρα και μέσα από την τηλεόραση, εξωραϊζοντάς τους μάλιστα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

-Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι, μέσα στο ελληνικό κράτος έχει αρχίσει να μεθοδεύεται με κάθε τρόπο η μελλοντική τους επικράτηση, τόσο ύπουλα και επιτήδεια και προδοτικά για τον ελληνικό λαό, που όταν θα μας « καθίσουν στον σβέρκο», θα μας φανεί και φυσιολογικό!

-Σε εποχές τέτοιες που οι Μουσουλμάνοι έχουν εξαπολύσει πόλεμο κατά των χριστιανών και στις χώρες τους μέσα, τους σφάζουν στην κυριολεξία, είναι απαράδεκτη η προβολή τους, από τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια και η προσπάθεια να πείσουν τον λαό ότι οι προθέσεις τους προς εμάς είναι αγνές και φιλικές.

-Όμως επειδή εθελοτυφλείτε κύριοι του STAR, τόσο εσείς όσο και πολλοί άλλοι μέσα σ΄ αυτήν την χώρα, σας τονίζω ότι όταν όλοι αυτοί θα αρχίσουν την φωτιά και τον πέλεκυ κατά της φυλής μας, δεν θα σας κάνουν εσάς καμμία χάρη εξαιρέσεως.

-Καλό θα ήταν λοιπόν να είστε πιο προσεκτικοί στα θέματα που παρουσιάζετε και να μην εξοργίζετε τους τηλεθεατές σας.

Γιαννοπούλου Ευαγγελία
Κάτοικος Γλυφάδας
Αθήνα.

ksipnistere.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου