ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Σήμερα πέφτει η αυλαία για τα αδέρφια Ψωμιάδη...

Οι άνθρωποι που είναι κοντά στον Ψωμιάδη υποστηρίζουν εμφατικά ότι δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Η απόφαση του Αρείου Πάγου τον βρήκε..
απροετοίμαστο, εξάλλου είχε ξοδέψει αρκετό χρόνο για την αθώωσή του και ο χρόνος αυτός του κόστισε πολύ. Δεν προλαβαίνει να κλείσει τις πολλές, ανοιχτές υποθέσεις που έχει στο γραφείο του στον 2ο όροφο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Δεν προλαβαίνει ούτε να ανακοινώσει τη μετεξέλιξη της «Πατρίδας» από φορέα σε κόμμα. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν προλαβαίνει τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς μετά την απόφαση, δεν έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος. Από το σημείο αυτό και μετά στον Πανίκα ταιριάζει το ρητό ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος.

Ως διάδοχό του, από την πρώτη στιγμή, έχρισε τον αδερφό του Διονύση και τελικά εγκλωβίστηκε σε αυτήν την υποψηφιότητα πέφτοντας σε τρεις διαδοχικούς τοίχους. Καταρχήν στην κοινωνία της Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία θεωρεί τον Διονύση ξένο σώμα, ζητά άμεσα αλλαγή διοικητικής πλεύσης και θέλει νέα, άφθαρτα πρόσωπα, χωρίς πολιτικά και νομικά βαρίδια. Εξάλλου το προβάδισμα Τζιτζικώστα με 75% στις προτιμήσεις των πολιτών έναντι 25% του Διονύση δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.

Ο δεύτερος τοίχος που συνάντησε ο Ψωμιάδης ήταν στους περιφερειακούς συμβούλους. Η υποψηφιότητα του Διονύση δεν περπάτησε.

Το τρίτο και χειρότερο όμως πρόβλημα για τον Ψωμιάδη εμφανίστηκε μετά και το βίντεο, στο οποίο ο αδερφός του Διονύσης εξαπολύει μια τραγική, παλαιοκομματική επίθεση εναντίον ολόκληρης της Νέας Δημοκρατίας. Η επιλογή του Παναγιώτη Ψωμιάδη να στηρίξει τον Διονύση, έβρισκε εξαρχής αντίθετο το κόμμα, όμως μετά και το βίντεο, ο Πανίκας έμεινε χωρίς κανένα κομματικό έρισμα και σε επίπεδο Θεσσαλονίκης. Και εδώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει το αδιαμφισβήτητο προβάδισμα.

Σήμερα πέφτει η αυλαία για τα αδέρφια Ψωμιάδη. Θα έχουν αρκετό χρόνο να αναλογιστούν σε ποιο σημείο της πορείας τους χάθηκε ο λογαριασμός, αλλά και το μέτρο. Είναι σίγουρο ότι ο Πανίκας θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο πολιτικό προσκήνιο, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμή όποια κομματική πόρτα και να χτύπησε, την βρήκε κλειστή. Είναι όμως επίσης σίγουρο ότι και η κοινωνία της Κεντρικής Μακεδονία θα διηγείται για πολλά χρόνια τις ιστορίες του έλληνα Ζορό.

Ο Διονύσης Ψωμιάδης εναντίον Σαμαρά και ΝΔ

Casper

2 σχόλια:

  1. Αρκετά πια με τους καραγκιόζηδες σ αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίτλοι τέλους για τον γραφικό πολιτικό μας σαλτιμπάγκο?Θα το ήθελα αλλά όλο και κάπου θα βολευθεί,δεν τον φοβάμαι καθόλου,όπως και άλλοι συνάδελφοι του.Ωστόσο η ΝΔ δεν θα πρέπει να τον αφορίζει,50 πλας της έδινε σε κάθε αναμέτρηση στην θεσσαλονίκη,το χέρι που σε ταίζει αντώνη δεν το δαγκώνεις ε!Χώρια που σε κάθε εμφάνιση γρεβενιώτη υποψηφίου στη συμπρωτεύουσα για δημαρχία θες,για βουλευτιλίκι θες ο πανίκας ήταν ΠΑΝΤΑ προσκεκλημένος για να δώσει γκλαμουριά στο ιβεντ!!ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή