ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Τι απάντησε η Lidl για τα «ληγμένα προϊόντα» στα ράφια της

Σύμφωνα με το άρθρο περί «ακατάλληλων» τροφίμων της Lidl σχετικά με ψίχα φουντουκιών προελεύσεως Τουρκίας, στα οποία φέρεται να διαπιστώθηκε σαλμονέλα, η πολύ..
πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρίας Lidl αναφέρει τα εξής χαρακτηρηστικά:

Σχετικά με την αναφορά δημοσιευμάτων για την πώληση του προϊόντος φουντούκια αλεσμένα, με ημερομηνία λήξης 06.06.2013 & 06.07.2013 από την εταιρεία Lidl Hellas, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι το προϊόν αυτό ουδέποτε προμηθεύτηκε και διακινήθηκε από την εταιρεία Lidl Hellas. Το συγκεκριμένο προϊόν διακηνήθηκε σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, όπου υποψίες για ύπαρξη σαλμονέλας οδήγησαν στην ανάκληση του προϊόντος για προληπτικούς λόγους.

Οι ισχυρισμοί ότι το προαναφερθέν προϊόν πωλήθηκε και από καταστήματα Lidl της Ελλάδας, είναι πλήρως αβάσιμοι και λανθασμένοι.

Στο πλαίσιο του συστήματος ασφάλειας της ποιότητας των προϊόντων (Quality Safety Management System) που εφαρμόζει και λειτουργεί η εταιρεία μας, ερχόμενη μάλιστα πάντοτε σε άμεση συνεργασία με τις αρμόδιες Άρχές για τον έλεγχο των τροφίμων, διενεργούνται προληπτικοί έλεγχοι και τίθεται σε πρώτη προτεραιότητα η προστασία των καταναλωτών.

1 σχόλιο: