ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Ποιά ασφαλιστική εταιρία έκλεισε και αφήνει "ξέμπαρκους", δεκάδες Γρεβενιώτες;

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Ποιά ασφαλιστική εταιρία έκλεισε και αφήνει "ξέμπαρκους", δεκάδες Γρεβενιώτες;Ποιανής ασφαλιστικής εταιρίας ανακάλεσε την άδεια η Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) της Τράπεζας της Ελλάδος;..


Η εταιρεία είχε το τελευταίο διάστημα αυξήσει σημαντικά την παρουσία της στον κλάδο του αυτοκινήτου και μάλιστα είχε γεμίσει στα Γρεβενά σπίτια αλλά και κάθε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο με το...μαγικό χαρτάκι της SUPER προσφοράς; (!!)

Στην εποχή του μνημονίου, φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμη "έξυπνοι" επενδυτές..

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσίας οι ασφάλισμένοι των οποίων η ασφαλιστική εταιρία έκλεισε έχουν κάλυψη για 30 ημέρες απο το Επικουρικό Κεφάλαιο.
Καλό θα ήταν να συμβουλευτούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές τους για την έγκαιρη μετάβαση τους σε άλλη ασφαλιστική εταιρία.
Συμπέρασμα: Να εμπιστεύεστε τους γνωστούς σας ασφαλιστές και όχι τους..αετονύχηδες.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Έτσι ακριβώς είναι, αν δεν εμπιστεύονται τον ασφαλιστή που έχει χρόνια στον χώρο, και γνωρίζει την ασφαλιστική αγορά αλλά για 20 - 30 ευρώ που κερδίζουν στο εξάμηνο απο εταιρείες σαν την συγκεκριμένη νιώθουν ευχαριστημένοι, αλλά δεν γνωρίζουν αν αργά η γρήγορα βρεθούν εκτεθιμένοι.
    Ο σωστός ασφαλιστής είναι αυτός που θα σας ασφαλίσει σύμφωνα με τις ανάγκες σας' ο σωστός και κερδισμένος πελάτης αυτός που θα τον ακούσει και θα τον εμπιστευθεί.

    ΥΓ: (Προσοχή όμως στους μαϊμού ασφαλιστές άνευ επαγγελματικής αδείας γιατί συνήθως είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν και προτείνουν εταιρείες σαν την συγκεκριμένη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή