ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ..


Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους αναμετρούνται την Tρίτη το βράδυ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της κλήρωσης...
Οι Βαυαροί θέλουν να καταφέρουν ότι δεν κατάφεραν πέρυσι, ενώ η Μεγάλη Κυρία θέλει να επιστρέψει μετά από χρόνια στην κορυφή της Ευρώπης.

Την προηγούμενη εβδομάδα είπαμε κάποια πράγματα για την Μπάγερν Μονάχου και την μέχρι τώρα πορεία της την φετινή σεζόν. Τώρα θα μιλήσουμε για την Γιουβέντους και την μεγάλη επιστροφή της στις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η Γιουβέντους διανύει αυτή τη στιγμή την καλύτερη πορεία της τα τελευταία χρόνια. Είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της Ιταλίας. Έχει εξασφαλίσει και αυτή το πρωτάθλημα από νωρίς και ο μεγάλος της στόχος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει τις βάσεις για να προχωρήσει περισσότερο, όμως προσωπικά πιστεύω πως για να κατακτήσει την διοργάνωση θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να νικήσει τα μεγάλα φαβορί.

Σε σχέση με πέρυσι, η ομάδα είναι πολύ καλύτερη. Φέτος είναι πολύ σταθερή, δείχνει μεγαλύτερη σιγουριά και μπορεί και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει εύκολα. Η Γιουβέντους είναι ίσως η ομάδα με την μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι. Αυτός είναι ένας λόγος που την κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστική στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Γιουβέντους διαθέτει επίσης έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Ο Αντόνιο Κόντε είναι πλέον μεγάλος προπονητής και το έχει αποδείξει. Πήρε μια ομάδα χωρίς βάσεις και κατάφερε να χτίσει ένα δυνατό σύνολο και να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα. Φέτος είναι μέσα σε όλους τους στόχους της ομάδας του και έχει την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα.

Ένα άλλο δυνατό σημείο της είναι οι παίχτες που διαθέτει στο κέντρο. Ποδοσφαιριστές που μπορούν να κρίνουν και να πάρουν παιχνίδια με την απόδοση τους. Η μεσαία γραμμή των Ιταλών είναι υψηλής κλάσης και αυτός είναι ένας λόγος που την κάνει ακόμα πιο ισχυρή και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. 


Mikel Bardhi
Μοιραστείτε το στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου