ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Δημοσθένης Κουπτσίδης για την εισφορά σε χρήμα για το σχέδιο πόλης Γρεβενών: Ή τώρα ή ποτέ…



Για την εισφορά που καλούνται να πληρώσουν οι δημότες των Γρεβενών για να ενταχθούν τα οικόπεδά τους στο σχέδιο πόλης,..
μίλησε την Τρίτη (12/3), στα τοπικά ΜΜΕ, ο Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης, παρουσία των εμπλεκόμενων υπηρεσιακών στελεχών.
Αναφέρθηκε σε αυτούς τους 1.739 που πρέπει να καταβάλουν ποσά από 100€ μέχρι και 70.000€ (ίσως και περισσότερα) αλλά και στους 1.561 ανθρώπους που δεν θα καταβάλουν καθόλου χρήματα...
Περισσότερα ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα και καμία υποδομή, θα πάρουν τα λεφτά τώρα και μετά τίποτα, αυτό το σχέδιο πόλεως ήταν υπερβολικά μεγάλο για τα δεδομένα των Γρεβενών, υπάρχουν υπερβολικά πολλές ενστάσεις , οι οποίες παρακάμφτηκαν με διάφορα τερτίπια ώστε να υπογραφεί το σχέδιο, έτσι ήδη οι μισοί από αυτούς που έχουν υπογράψει δεν το θέλουν τώρα , πολλοί περισσότεροι θα καταφύγουν στην δικαιοσύνη γιατί θίγονται υφιστάμενες περιούσιες, ως αποτέλεσμα θα αρχίσουν οι αποχαρακτηρισμοί από τα δικαστήρια …και δεν θα έχει τέλος. Έπρεπε το σχέδιο να είναι ποιο μικρό περί τα 1000 στρέμματα , ώστε να είναι και εφικτό να πραγματοποιηθεί και να κοστίσει και λιγότερο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ , ΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ.....ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή