ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Δύσκολα για Μπάρτσα.....

Μοιραστείτε το στο facebook


Μπαρτσελόνα και Μίλαν αναμετρούνται αύριο το βράδυ για τον επαναληπτικό..
αγώνα για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μίλαν έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση με το προβάδισμα που πήρε στο Σαν Σίρο. Η νίκη με 2-0 στην έδρα της καθιστά δύσκολο το έργο των Καταλανών.
    Η Μιλαν πρέπει να υπερασπιστεί στο Καμπ Νόου το ισχυρό προβάδισμα που έχει. Τον τελευταίο καιρό οι Ροσονέρι είναι σε μεγάλη φόρμα. Η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο. Ο τρόπος παιχνιδιού της δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που βλέπαμε στο πρώτο μισό της σεζόν. Κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι και στην ανάπτυξη η διαφορά είναι μεγάλη. Υπάρχει βελτίωση και ποδοσφαιρικό πλάνο. Η Μίλαν πλέον έχει γίνει ανταγωνιστική σε Ιταλία και Ευρώπη.

    Οι Ροσονέροι έχουν τις βάσεις για να πάρουν την πρόκριση. Η λογική που σκέφτεται ο Αλέγκρι τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνει τη δυνατότητα στην Μίλαν να πάει το παιχνίδι εκεί που θέλει. Έχει τους παίχτες και το πλάνο για να μπορέσει να σταματήσει την Μπαρτσελόνα. Είναι από τους λίγους προπονητές που έχουν διαβάσει τόσο καλά και έχουν περιορίσει την Μπαρτσελόνα τόσο πολύ σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, σε νοκάουτ αγώνες.

    Ένα από τα προβλήματα που έχουν οι ομάδες που αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα είναι πως με το που αποκτήσει ρυθμό το ματς χάνουν την αυτοσυγκέντρωση τους, με αποτέλεσμα να αφήνουν τα αμυντικά τους καθήκοντα. Το πλεονέκτημα που έχει η Μίλαν είναι πως ο Αλέγκρι μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα του ώστε να είναι συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια αγώνων, όπου ο αντίπαλος θέλει να υπερισχύει. Τον έχουμε δει να το κάνει αυτό σε αναμετρήσεις του με την  Μπαρτσελόνα όπου οι παίχτες του είναι εκατό τις εκατό προσηλωμένοι στην άμυνα. Με το τρόπο αυτό έχει πάρει θετικά αποτελέσματα.

     Από την άλλη η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Η ψυχολογία της ομάδας είναι πεσμένη. Σε αυτό βοήθησαν και τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε με την βασική της αντίπαλο στην Ισπανία. Η αγωνιστική της κατάσταση είναι κακή χωρίς να έχει συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό πλάνο. Ο προσωρινός της προπονητής δεν εμπνέει καμία σιγουριά στους παίχτες.
  
    Ασχέτως με την ομάδα που θα κατεβάσει ο Ρόουρα, τα πράγματα για την Μπαρτσελόνα είναι πολύ δύσκολα. Η κατάσταση της ομάδας αλλά και των παικτών ατομικά δεν δίνει πολλά περιθώρια και ελπίδες για πρόκριση. Δεν έχει καθαρό αγωνιστικό πλάνο και με το παρόν δεν μπορεί να επιτεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, γεγονός που την κάνει προβλέψιμη. Στους τελευταίους της αγώνες, έχει δυσκολία στην ανάπτυξη και στη δημιουργία φάσεων. Δεν μπορεί να φτάσει εύκολα σε τελικές προσπάθειες και κατά συνέπεια δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα, πράγμα που κάνει το έργο της ακόμα πιο δύσκολο.
 
 Mikel Bardhi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου