ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Κρύβε λόγια ή κρύβε χρόνια...;;;!!! Ποιοι είναι οι 10 stars που... μεγαλοδείχνουν;;;!!! (PHOTOS)


Δε λέμε ότι φαίνονται "γέροι". Μην παρεξηγηθούμε. Είναι όμως λίγο νεότεροι από όσο δείχνουν...


Elle Fanning, 16



Αν και είναι μόλις 16 ετών, έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 20 ταινίες. Κάτι το μακιγιάζ, κάτι το στιλ, μπορείς να την κάνεις και για εικοσάρα.

Keith Richards, 69



Όπως έχει πει ο ίδιος, με τόσες καταχρήσεις που έχει κάνει στη ζωή του αισθάνεται τυχερός που είναι ακόμα ζωντανός. Οι ρυτίδες του κιθαρίστα των θρυλικών Rolling Stones είναι τόσες πολλές που θα περίμενες να είναι αρκετά μεγαλύτερος. Πάντως, αν εξαιρέσεις τις ρυτίδες, το λέει η καρδιά του και ο Keith Richards μπορεί να ροκάρει ακόμα τόσο δυνατά όσο και οι μουσικοί που έχουν τη μισή ηλικία από τη δική του.

Adele, 24



Κάτι τα επιπλέον κιλά, κάτι το αρκετά συντηρητικό (θα λέγαμε) στιλ, η Adele μοιάζει μεγαλύτερη από την ηλικία της. Το πιο εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι τα βραβεία που έχει κερδίσει στα 24, άλλοι χρειάζονται μια ολόκληρη ζωή για να τα αποκτήσουν.

Jason Segel, 33



Τον αγαπάμε, αυτό είναι σίγουρο, και είναι ένα από τα πιο συμπαθητικά πρόσωπα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στη showbiz. Ο Segel όμως, που έγινε ευρέως γνωστός από το "How I Met Your Mother", σίγουρα δεν φαίνεται ότι είναι μόλις 33 ετών.

Rachel Zoe, 41



Η γνωστή στιλίστρια και σχεδιάστρια μόδας των celebrities φαίνεται τουλάχιστον πέντε χρόνια μεγαλύτερη απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Δεν αρκεί να είσαι κομψή και μοδάτη, πρέπει να βοηθάνε και τα γονίδια.

Angelina Jolie, 37



Μπορεί να είναι κούκλα, σέξι, να έχει καταπληκτικό σώμα και μαζί με τον Brad Pitt να αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Hollywood, αλλά την Angie θα μπορούσες εύκολα να την κάνεις σαραντάρα.

Lindsay Lohan, 26



Οι περισσότεροι δεν θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι η Lindsay δεν έχει πατήσει καν τα 30. Κι όμως το ατίθασο κορίτσι του Hollywood που είναι γνωστό για τις καταχρήσεις και τις "αταξίες" του, είναι μόλις 26, αλλά έχει έρθει αντιμέτωπο με την αστυνομία και τη δικαιοσύνη τόσες φορές, που άλλοι χρειάζονται μια ζωή για να τη φτάσουν.

Πρίγκιπας William, 30



Μετά το γάμο του με την Kate Middleton, ο William υιοθέτησε ένα πιο ώριμο και συντηρητικό στιλ, αντάξιο της πριγκιπικής του ιδιότητας. Αυτό όμως, όπως και τα μαλλιά του που έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν το κεφάλι του, τον κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερος απ' ό,τι είναι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι λιγότερο γοητευτικός. Να τα λέμε αυτά.

Jennifer Lawrence, 22



Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το υπέροχο στιλ και την κομψότητά της. Αλλά πώς να το κάνουμε, φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από 22.

Lil' Kim, 38



H ριζική αλλαγή της γνωστής ράπερ, κάνει τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται τι έγινε το μικροκαμωμένο, χαριτωμένο κορίτσι που ήξεραν. Η Kim πήρε αρκετό βάρος, αλλά το χειρότερο είναι ότι έκανε πλαστικές επεμβάσεις που δεν είχαν το αποτέλεσμα που περίμενε. Το αντίθετο μάλλον.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου