ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Τι σημαίνει η μέρα που γεννήθηκες;


Όλοι μας πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί τη σημαίνει η μέρα που γεννηθήκαμε. Έχουμε ακούσει πολλές «προλήψεις» για τους Σαββατογεννημένους,..
πως τα λόγια τους βγαίνουν πάντα πραγματικότητα και ότι οι ευχές και οι κατάρες που δίνουν …πιάνουν!  Τι συμβαίνει όμως με τις υπόλοιπες μέρες γέννησης; Τι συμβολίζουν ;Ποια είναι η άποψη της αστρολογίας; Τι χαρακτηριστικά μας χαρίζει η μέρα της γέννησής μας;  Σύμφωνα λοιπόν με τις αρχές της αστρολογίας, κάθε μέρα της εβδομάδας έχει κυβερνήτη της έναν πλανήτη, που μας επηρεάζει στη ζωή,  με διαφορετικό τρόπο.
Μάθε λοιπόν,  τα χαρακτηριστικά που σου προσδίδει η μέρα της  γέννησής σου
ΔΕΥΤΕΡΑ: Η Δευτέρα έχει ως κυβερνήτη της την Σελήνη και σύμφωνα με στατιστικές μελέτες που έχουν γίνει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί αυτή την μέρα έχουν μία πολύ γλυκιά φυσιογνωμία αλλά και πολύ εκφραστικά μάτια.   Η μέρα της γέννησής σου φανερώνει ότι είσαι ένα άτομο συναισθηματικό, ονειροπόλο, με ζωηρή φαντασία αλλά και καλλιτεχνικά ταλέντα.  Η ψυχολογική σου διάθεση αλλάζει, εκεί που μπορεί να νιώθεις ευτυχία και να γελάς σαν μικρό παιδί, εκεί ξαφνικά μελαγχολείς και νιώθεις μέσα σου ένα συναισθηματικό κενό. Τα σκαμπανεβάσματα λοιπόν είναι το στοιχείο που σου προσδίδει η μέρα που γεννήθηκες.  Το ατού σου είναι ότι κρύβεις μέσα σου μεγάλη δημιουργικότητα, οι ιδέες σου είναι ξεχωριστές και μπορείς να τελειοποιείς με άψογο τρόπο κάθε τι που καταπιάνεσαι!
ΤΡΙΤΗ: Η Τρίτη είναι η μέρα που ο κυβερνήτης της είναι ο πλανήτης Άρης.  Αν γεννήθηκες λοιπόν αυτή την μέρα, είσαι ένα άτομο ζωηρό, ενεργητικό  και ιδιαίτερα δραστήριο. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης και της μαχητικότητας, για αυτό και εσύ από την πλευρά σου είσαι ένας άνθρωπος που δεν το βάζεις εύκολα κάτω, αλλά δίνεις τις μάχες σου προκειμένου να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις.  Η επιμονή σου αλλά και η βιασύνη σου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σ ου.  Θέλεις πάση θυσία να γίνεσαι το δικό σου,  γίνεσαι αρκετά πιεστικός με τους γύρω σου και βιάζεσαι για να δεις  τις εξελίξεις που προσμένεις στη ζωή σου!  Διαθέτεις γενναιοδωρία και έχεις την καρδιά μικρού παιδιού! Όταν ένας άνθρωπος σε προδώσει, ή δεν σου φερθεί με τον τρόπο που σου αξίζει, τότε καλύτερα να ψάξει «τρύπα» να κρυφτεί!  Είσαι οξύθυμος χαρακτήρας, όμως τα νεύρα σου περνούν πολύ γρήγορα…
Διαβάστε τις υπόλοιπες μέρες ΕΔΩ


Μοιραστείτε το στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου